Gerçeğin Peşinde ekranlara geri dönüyor

Gerçeğin Peşinde ekranlara geri dönüyor
Daha önce TV8'de aldığı düşük reytingler nedeniyle yayından kaldırılan 'Gerçeğin Peşinde' programı yeniden ekranlara dönmek için gün sayıyor.

TV8’in sabah kuşağında birbirinden güzel programlar var. Bunlardan birisi de bir süre önce yayına ara verilen Gerçeğin Peşinde programıydı. TV8’in beğenilen programı Gerçeğin Peşinde ekranlara geri dönüyor. Programlarının sunuculuğunu Serap Paköz üstlendi. 

GERÇEĞİN PEŞİNDE NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Serap Paköz ekranların sevilen yüzlerinden. Sunuculuğunu üstlendiği Gerçeğin Peşinde programı Tv8’in ses getiren yayınlarındandı. Ne olduysa oldu Acun Ilıcalı ile programın yapımcılığını üstlenen Bloom Medya’nın arası bozuldu ve programa 2018 Aralık ayında ara verildi. Ancak programın müdavimleri bunu kabul etmedi. Israrla mailler atmaya, telefonla aramaya devam ettiler. Gelen baskılar program yapımcısını bunalttı. Son haberler yapımcıyla Acun Ilıcalı’nın arasındaki buzların eridiği şeklinde. Israrlara dayanamayan Serap Paköz programı sunmayı kabul etti.

3 aylık aranın ardından ekrana geri dönen Gerçeğin Peşinde yeni bölümleriyle hafta içi beş gün öğlen kuşağında yayınlanacak. Önceki bölümleri hafta içi her sabah 09.45'de canlı olarak yayınlanıyordu. Programı artık öğlen kuşağında yine canlı yine Tv8 ekranlarında göreceğiz.

Hafta içi her sabah 09.45’te yayınlanan program ani bir kararla aralık ayında yayınlarına son verince programın fanları çok üzülmüştü. Bu ayrılık 3 ay sürdü ve Bloom Medya’nın sahibi Uygar Ataş ile Acun Ilıcalı arasındaki kriz sona erdi. “Gerçeğin Peşinde” Serap Paköz’ün naif sunumuyla 4 Mart Pazartesi günü 13.30’da yeniden ekranlara boy gösterecek. 

GERÇEĞİN PEŞİNDE NE ANLATIYOR?

Gizemini koruyan dosyaları yeniden ele alarak aydınlatmaya çabalayan programda birbirinden ilginç hikayeler derinlemesine irdeleniyor. Toplumda sık görülmeye başlanan cinayetleri çözmeye çalışan program, kaybolup gitmiş insanların izini sürüp ekranlara çıkarmanın peşinde. Eldeki ipuçlarının üzerine giderek cinayetler çözülmeye ve mağdurların mağduriyeti giderilmeye çalışılıyor.

SERAP PAKÖZ KİMDİR?

1965 Ankara doğumlu sunucu Çukurova İdari Bilimler Fakültesini bitirdi. TRT’nin açtığı sınavı kazanarak spikerlik hayatına başladı. TRT Trabzon ve Van radyolarında bir müddet çalışan Serap Paköz, 1997 yılında Kanal D’ye geçerek farklı bir sahaya geçti. Kanal 6,  ATV ve TGRT'de Sabah Haberleri, Kadının Sesi ve Sizin Sesiniz isimli kadın programlarını hazırlayıp sundu. Portföyünü genişleten Serap Hanım, 2005 yılında Show TV'de Biz bize, 2009 yılında Star TV'de Suç ve Ceza programını büyük bir özveriyle hazırlayıp sundu. 2012 yılında ATV'de Yeniden Başlayalım programını, 2013'te FOX'ta Yeni Bir Umut programını sundu. 29 Mayıs 2017 tarihinden beri TV8 ekranlarında Gerçeğin Peşinde isimli programını sunuyor. 

04-03-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar