Gökçe Bahadır Ünlü Markanın Yüzü Oldu

Gökçe Bahadır Ünlü Markanın Yüzü Oldu
Evlilik Hakkında Her Şey’in Avukat Azra’sı Gökçe bahadır dünyaca ünlü bir markanın reklam yüzü oldu ve bu markayla sözleşme imzaladı.

Şu sıralar Fox Tv ekranlarında Salı akşamları yayınlanan uyarlama dizi Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Avukat Azra karakteriyle seyirci karşısına çıkan ünlü ve başarılı oyuncu Gökçe Bahadır’dan bir iş anlaşması daha geldi. Son zamanlarda birçok oyuncu peş peşe reklam filmlerinde rol almaya başlamış ve oyuncular birçok markayla reklam sözleşmeleri imzalamaya başlamıştı. Uzun süredir bir mobilya markasının reklam yüzü olan ve reklamlarında da rol alan ünlü ve başarılı oyuncu Gökçe Bahadır yeni bir reklam anlaşmasına daha imza attı. Netflix dizisi Kulüp’te de rol alan ünlü oyuncu dünyaca ünlü bir marka olan Carte d’Or’un reklam yüzü oldu. Ünlü oyuncunun dünyaca ünlü Carte d’Or’un Türkiye’deki ilk yüzü oldu. Ünlü oyuncunun bu markayla geçtiğimiz günlerde kamera karşısına çıktığı öğrenildi.

Dünyaca Ünlü Markayla Anlaştı

Yaprak Dökümü dizisiyle ünlenen ve bugüne kadar pek çok yapımda rol alan ve dizi ve sinema filmi sektörünün aranılan isimlerinden olan ünlü oyuncu Gökçe bahadır ayrıca rol aldığı markaların reklamlarıyla da gelirine gelir katıyor. Son olarak ünlü bir mobilya markasının reklam yüzü olan ve reklamlarında kılıktan kılığa giren Gökçe bahadır bugünlerde yeni bir reklam anlaşmasına daha imza attı. Ancak ünlü oyuncunun bu kez imza attığı ürün bir yerli firmaya ait değil. Gökçe Bahadır bu sefer dünyaca ünlü bir markanın reklam yüzü oldu ve böylece Türkiye’den bu markanın reklam yüzü olan ilk kişi oldu. Gökçe Bahadır dünyaca ünlü Carte d’Or’un reklam yüzü oldu ve bu markayla kamera karşısına çıkarak reklam filmi çekimlerinde rol aldı.

Peş Peşe Reklam Filmleri

Yaprak Dökümü’nde Leyla karakteriyle yıldızı parlayan ve ardından birçok yapımda başrol oynayan Gökçe Bahadır bu sezon Fox Tv ekranlarında Evlilik Hakkında Her Şey dizisiyle ekrana geliyor. Yabancı bir diziden uyarlanan yapımda Avukat Azra karakterine hayat veren ünlü isim ayrıca Netflix’te 1. Sezonu yayınlanan ve 2. Sezonu çekimleri yaz aylarında yapılacak Kulüp dizisinde de rol alıyor. Oyuncu bu dönemde önce bir mobilya markasıyla ardından bir takı markasıyla reklam anlaşması imzaladı ve bu markaların reklamlarında rol aldı. Oyuncu son olarak dünyaca ünlü Carde d’Or’un reklam yüzü oldu ve bu markayla el sıkıştı. Ünlü oyuncunun bu markayla olan reklamları yakında yayınlanmaya başlayacak.

22-03-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar