Ufuk Yıldırım 4. Kez Evlendi

Ufuk Yıldırım 4. Kez Evlendi
90’lı yılların efsane şarkıcılarından olan ve şimdilerde 51 yaşında bulunan şarkıcı Ufuk Yıldırım 4. Kez nikah masasına oturdu ve evet dedi.

Daha önce üç kez evlenen ve boşanan ünlü şarkıcı Ufuk Yıldırım 4aşık olursam 4. Kez de evlenebilirim demişti ve ünlü şarkıcı dediğini yaptı ve 4. Kez evlendi. 90’lı yılların en çok dinlenen ve sevilen şarkıcılarından olan ünlü şarkıcı Ufuk Yıldırım 4. Kez nikah masasına ABD’de Fidan Hanım ile birlikte oturdu. 51 yaşında olan ünlü şarkıcı yeniden evlenerek bir kez daha dünya evine girdi. Evlendikten sonra biz muradımıza erdik ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı evlendiği eşi Fidan Hanım’la birlikte ABD’nin Florida eyaletinde yaşamaya karar verdi. Daha önceki evliliklerinden çocukları olan Ufuk Yıldırım özellikle 90’lı yıllara Grup Vitamin adlı müzik grubuyla (Ufuk – Ercan – Çelik) büyük ses getirmiş ve müzikseverlerin kalbinde taht kurmuştu.

Muradımıza Erdik

51 yaşında olan ve 1990’lı yıllara damgasını vuran şarkıcılardan olan Ufuk Yıldırım 4. Kez nikah masasına oturdu ve dünya evine girdi. ABD’nin Florida eyaletinde sevgilisi olan Fidan Hanım ilke nikah masasına oturan Ufuk Yıldırım evlendikten sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Biz erdik muradımıza, herkes çıksın kerevetine” ifadelerini kullandı. Murat Yıldırım ile evlenen Fidan Hanım ise nikahtan sonra sosyal medya hesabındaki soyadını “Yıldırım” olarak değiştirdi. Bir zamanların ünlü şarkıcısı Ufuk Yıldırım daha önce üç kez evlenmiş ve ayrılmıştı. Ufuk Yıldırım daha önce verdiği bir röportajında “aşık olduğuma inanırsam hiç gözümü kırpmam, 4. Kez de evlenirim” ifadelerini kullanmıştı. Ünlü şarkıcı Ufuk Yıldırım daha önce Burcu Hanım, Sonay Dikkaya ve Pelin Elitez ile dünya evine girmiş ve ayrılmıştı.

Ufuk Yıldırım Kimdir?

90’lı yıllara damgasını vuran şarkıcılardan biri olan Ufuk Yıldırım 26 Ağustos 1970 yılında Almanya’da dünyaya gelmiştir. Ünlü isim eğitim hayatının ardından sahnelerde şarkı söylemeye başlamış ve Barış Manço ve bazı şarkıcıların orkestrasında görev almıştır. Daha sonra Grup Vitamin Grubunu kuran isimler arasında yer alan Ufuk Yıldırım bu gruptan ayrıldıktan sonra Ercan Saatçi ile Ufuk – Ercan’ı kurmuştur. Pek çok bilindik şarkıya imza atan ünlü şarkıcının şarkıları arasında,  Çabuk Gel Annem, Dükkan senin, Başak, Sensizlik Haram bana, Tükeneceğiz, Tutkunum, Çok Özlüyorum seni, Bebeğim, Affetmedim Kendimi, Devlerin Aşkı, Yaz bana, Sarıl Bana, Sakıncalı ve Gönül sayfam bulunmaktadır.

22-03-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar