Gonca Vuslateri’den Vizyona Girecek 2 Komedi Filmi

Gonca Vuslateri’den Vizyona Girecek 2 Komedi Filmi
Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri en son ‘Tehlikeli Karım’ dizisinde rol almıştı. Şimdi iki komedi filmi ile geri dönüyor. Biri ‘Allah Yazdıysa Bozsun’, diğeri ise ‘Herşey Dahil’

Yalan Dünya’nın Vasfiye teyzesi karakteriyle ekranlarda çok beğenilen ve izleyicisini güldüren yetenekli oyuncu Gonca Vuslateri, çok uzun zamandır herhangi bir dizi projesinde yer almıyor. En son Show Tv’de yayınlanan ‘Tehlikeli Karım’ dizisi için ekran karşısına geçen isim, biri romantik komedi tarzında olan iki sinema filmi projesiyle şubat ve mart aylarında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Gonca Vusleteri’nin vizyona girecek filmleri ile ilgili detaylar…

 

‘Her Şey Dahil’ 25 Şubat’ta Vizyonda

Gonca Vuslateri ve Gürgen Öz’ün başrollerini paylaştığı 2021 yapımı ‘Her Şey Dahil’ komedi filminin çekimleri Ege’nin cennet koylarından Datça’da gerçekleşti. Yapımcılığını Sacro Film’den Metin Özcan’ın üstlendiği film  Gonca Vuslateri’nin ilk vizyona girecek filmi.

 

25 Şubat’ta vizyona girecek filmde; Faruk, Ayhan ve Kasım, Danimarka’daki sperm bankası aracılığıyla farklı donörlerden dünyaya gelmiş üç kardeştir. Geçim sıkıntıları yüzünden girişmedikleri iş kalmamıştır. Bir gün dedelerinden miras kalır. Miras ise bir koydur. Ancak dedeleri, koyu taksitle almıştır ve ödenmesi gereken son iki taksit vardır. Kardeşler, koyu tatil köyüne çevirerek para kazanma ve arsanın kalan borcunu ödeme çabaları konu alınıyor.

Filmde ikiliye Hakan Bilgin, Sinan Engin, Nikki Wild, Kaan Yılmaz, Aslı Bankoğlu, Rüya Coric, Özgün Bayraktar, Tuncay Beyazıt, Gülnihal Demir, Yağmur Ün, Gökhan Tevek, Berk Şişman ve Hazal Erişkin eşlik ediyor.

 

Gonca Vuslateri, uzun zamandır Gürgen Öz ile bir projede yer almak istediklerini, çekimlerin de çok keyifli geçtiğini söyledi.

Güren Öz, ‘’Gonca'nın zekasına, yeteneğine gerçekten siz de hayran olacaksınız. Biz gerçekten çok eğlendik. Keyifli bir iş çıktı. Gonca’nın dediği gibi, uzun süredir’ bir proje denk gelse çalışsak.’ diye konuşuyorduk. O yüzden çok mutlu olduk.’’ ifadelerini kullandı.

 

 

Öz, sinema seyircisinin gülmeye ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, ‘’Sıkıntılı dönemler, pandemi bizi çok boğdu ve yordu birkaç yıldır. Onun dışında başka sıkıntılar da var. İnsanların gidip, gülüp eğlenmeye ihtiyacı var. Biz sette çok eğlendik. Seyircinin de eğleneceğini düşünüyoruz, eğleneceğine inanıyoruz.’’ dedi.






‘Allah Yazdıysa Bozsun’ 13 Mayıs’ta Vizyonda

Romantik komedi türündeki ‘Allah Yazdıysa Bozsun’ filminin başrollerinde Gonca Vuslareri’nin canlandırdığı Irmak ile Burak Yamantürk’ün hayat verdiği Burak karakterinin renkli hikayesi beyazperdeye taşınıyor. Film 18 Mart’ta vizyona girecek. Ferit Turan’ın yapımcısı olduğu Laral Yapımı filmin yönetmenliğini  Barış Yöş yapacak. Gökçe Tezdoğan ve Gökhan Yıldız’ın yazdığı filmin, oyuncu kadrosunda Nurseli İdiz, Pelin Öztekin, Öznur Serçeler, Walison Fonseca, Köksal Engür ve Emre Dinler başrole eşlik ediyor.



Allah Yazdıysa Bozsun filminin çekimleri İstanbul’da gerçekleşti. Allah Yazdıysa Bozsun filmi hurafeyle başlıyor. Film bir grup arkadaşın yastıklarının altına anahtar koymalarından sonra kaderlerinin değişmeye başlamasını konu alıyor.  Kaderden kaçabilecekler mi yoksa teslim mi olacaklar? Komik ve eğlenceli hikâyede görülecek.

 

En son Ata Demirer ile başrolünü oynadığı Hedefim Sensin’den sonra ‘’romantik komedi’’ tarzında bir filmde oynamadığını belirten başarılı oyuncu geçtiğimiz akşam katıldığı ödül töreni sırasında yeni filmiyle ilgili şu açıklamalarda bulundu; ‘’Hedefim Sensin filminden sonra romantik komedi oynamanın verdiği bir mutluluk ve coşku var. Umarım becerebilmişimdir, umarım seversiniz. Ben de kendimi sinemada izlemeyi özledim.’’ dedi.



Film, 18 Mart ta vizyona girecekken ertelendi. Sosyal medyadan ertelendiğiini duyuran film yönetimi daha sonra Allah Yazdıysa Bozsun filminin vizyon tarihini açıkladı. Allah Yazdıysa Bozsun 13 Mayıs ta Vizyonda...

10-02-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar