Ozan Akbaba Ekranlara Bomba Gibi Dönüyor

Ozan Akbaba Ekranlara Bomba Gibi Dönüyor
Bir dönem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da İlyas karakteriyle adeta efsane olan ünlü oyuncu Ozan Akbaba yeni dizisiyle ekrana bomba gibi dönüyor.

TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşacak olan ve Güney Kore yapımı b ir diziden uyarlanan Kasaba Doktoru adlı dizinin hazırlıkları yapım şirketi ARC Yapım tarafından sürdürülüyor. Geçtiğimiz günlerde ilk bilgiler gelmeye başlayan diziyle ilgili yapım şirketi yoğun bir hazırlık sürecine girmiş durumda. Mart ayının sonu gibi sete çıkmayı planlayan yapım şirketi bu günlerde dizinin castıyla ilgili belirlenen oyuncularla görüşmeler yapıyor. Yeni sezonda ekrana gelecek olan ve şimdiden çalışmaları başlayan dizinini oyucu kadrosuyla ilgili ilk olarak somut bilgiler gelmeye başladı. ARC Yapım tarafından hazırlanan Kasaba Doktoru’nun belirlenen ve el sıkışılan ilk oyuncusu ünlü ve başarılı oyuncu Ozan Akbaba oldu. İşte TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşacak diziyle ilgili bilgiler.

EDHO’dan Kasaba Doktoru’na

Yaklaşık beş sezon boyunca Atv ekranlarında yayınlanan ve seyircinin tutkuyla seyrettiği fenomen yapımlardan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da İlyas karakteriyle seyirci karşısına çıkan başarılı oyuncu Ozan akbaba ekranlara bomba gibi dönüyor. Başarılı oyuncu TRT 1 ekranlarında yakında çekimleri başlayacak olan ve yeni yayın döneminde ekrana gelecek olan Güney Kore uyarlaması Kasaba Doktoru adlı yapımda rol alacak. Edho’da büyük bir başarı ortaya koyan ve beş sezon boyunca dizinin en başarılı oyuncularından olan Ozan Akbaba geçtiğimiz yaz aylarında da Anka adlı filmi çekmişti. Başarılı oyuncunun adı sık sık yeni başlayacak yapımlarla anılsa da somut bir gelişme olmamıştı. ARC tarafından TRT 1 için hazırlıkları başlayan Kasana Doktorları yeni yayın döneminin iddialı projeleri arasında bulunuyor. Dizinin hazırlık sürecinin ardından mart ayı sonu gibi sete inerek çekimlere başlaması planlanıyor.

Kasaba Doktoru

ARC Yapım tarafından Güney Kore’de yayınlanan ve seyirci tarafından oldukça sevilen Dr. Romantic’ten uyarlanacak olan Kasaba Doktoru İlker Aslan ve Barış Erdoğan tarafından kaleme alınıyor. Bir dönem Güney Kore’de en çok izlenenler arasında yer alan dizinin yönetmen koltuğunda Arda Sarıgün oturacak. Henüz cast çalışmaları başlayan dizide bir kasabada yer alan karman doktorların hikayeleri ekrana gelecek. Yeni yayın dönemi için hazırlanan projenin oyuncu castı için görüşmeler devam ediyor. Dizinin hazırlık sürecinin yoğun ve titiz bir şekilde sürdürüldüğü öğrenildi. Hazırlık sürecinde yapım şirketi önceliği oyuncu castına vermiş durumda.

10-02-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar