Gonca Vuslateri’nin Kıyafeti Olay Oldu!

Gonca Vuslateri’nin Kıyafeti Olay Oldu!
Son zamanlarda şarkıcı Hakan Altun'la aşk yaşamaya başlayan ve sık sık magazin gündeminde yer alan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri'nin İbo Show'da giydiği kıyafet olay oldu!

Son günlerin sosyal medya ve magazin basınının gündemdeki ismi oyuncu Gonca Vuslateri dün geceki olay kıyafetiyle sosyal medya ve magazin dünyasında bugünün en çok konuşulan ismi olmayı başardı. Son zamanlarda şarkıcı Hakan Altun’la başlayan aşkından dolayı sık sık gündemde yer alan güzel oyuncu dün gece Star Tv’de ekrana gelen İbo Show’un konuklarından biriydi. Cengiz Kurtoğlu, Ümit Besen ve Arif Susam’la birlikte katıldığı programda ünlü oyuncu giydi kıyafetle bir anda sosyal medyada en çok konuşulan isim olmayı başardı. Sosyal medyada paylaşım yapanların pek çoğu ünlü oyuncunun kıyafetinden bahsederken bazı yorumlarda ünlü oyuncu şarkıcı Cansever ve küçük oyuncu Şahin Kendirci’ye benzetildi. Gün içinde de magazin sayfalarında yer alan haberlerde oyuncunun kıyafeti her açıdan değerlendirildi.

Kıyafeti Geceye Ve Güne Damga Vurdu!

Ünlü ve güzel oyuncu Gonca Vuslateri son günlerde magazin dünyasında en çok yer alan isimlerden biri olarak dikkat çekiyor. Hakan Altun’la aşk yaşamaya başlayan ve her seferinde “çok mutluyuz” ifadelerini kullanan güzel oyuncu dün akşam ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in Star Tv’de yayınlanan İbo Show Programının konuklarından biriydi. Ünlü oyuncu programda giydiği kıyafetle sosyal medyada gündeme oturdu. Ünlü oyuncunun programda giydi kırmızı ceket sosyal medya kullanıcıları tarafından en çok paylaşılan ve üzerine caps yapılan konulardan oldu. Bazı yorumcular güzel oyuncuyu şarkıcı Cansever’e benzetirken bazıları da küçük oyuncu Şahin Kendirci’ye benzettiler. Ünlü oyuncu da gün içinde bazı esprili paylaşımları çok beğenip sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü oyuncu bir yorumcunun “Gonca Vuslateri’nin çocukluğunu soranlara” notuyla Şahin Kendirci’nin ve kendisinin fotoğraflarının yan yana getirildiği bir caps için “hahaha müthişti” yorumunda bulundu.

Çok Mutluyum, Mutluyuz!

Kendisinden 14 yaş büyük şarkıcı Hakan Altun’la aşk yaşamaya başlayan güzel oyuncu Gonca Vuslateri geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak “çok mutluyum, mutluyuz” ifadelerini kullanmıştı. Ünlü şarkıcı Hakan Altun’da bir açıklamasında “yıllar sonra böyle bir şey oldu hayatımda, güzel gidiyor. Nazar değmez inşallah! Çok ortada yaşamayı sevmiyorum, çünkü nazara inanıyorum, korkuyorum” açıklamalarında bulunmuştu. İkili her fırsatta mutlu olduklarını dile getiriyor.

06-12-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar