Emine Jahovic’le ilgili Şok İddia!

Emine Jahovic’le ilgili Şok İddia!
Bir zamanlar ünlü isim Mustafa Sandal’la evli olan ünlü isim Emina Jahovic’le ilgili şok bir iddia sosyal medya ve magazin basınında yer aldı. İşte detaylar!

Bir zamanlar ünlü şarkıcı Mustafa sandal ile evli olan ve daha sonra boşanan daha sonra da bir ara adı ünlü işadamı Sadettin Saran’la birlikte anılan ünlü isim Emina Jahovic’le ilgili magazin basınında ve sosyal medyada yer alan bir iddia gündeme oturdu. Ünlü isimle ilgili bir sosyal medya hesabına mesaj atan bir kişinin ünlü isimle ilgili ortaya attı ok iddialar bir anda gözlerin Emina Jahovic’e çevrilmesine sebep oldu. Halen Türkiye’de yaşayan ancak aslen Sırp olan Emina Jahovic ülkemizde müzik, oyunculuk ve kozmetik ürünlerinde faaliyet gösteriyor. Magazin basınında zaman zaman adı geçen ünlü isim bir zamanlar ünlü şarkıcı Mustafa sandal’la evliydi ve bu evlilikten iki çocuğu bulunuyor. Boşandıktan sonra İşadamı Sadettin Saran’la adı geçen ünlü isim şu sıralar sadece işlerine yoğunlaşmış durumda. Ortaya atılan ve magazin basınında yer alan iddialarla ilgili henüz bir açıklama yapmayan Emina Jahovic’in bu iddialara cevap verip vermeyeceği ise bilinmiyor.

Otelde Ekstraları Ödemedi!

Ünlü Sırp şarkıcı Emina Jahovic bugünlerde magazin basınında şok bir iddiayla yer alıyor. Bir zamanlar şarkıcı Mustafa sandal’la evli olan Sırp şarkıcı iddiaya göre Sırbistan’da yaşayan ailesiyle birlikte her yaz Göcek’te ailecek tatil yapıyor. İddia ise tam da bu noktada başlıyor. Bir turizmcinin iddiasına göre Emina Jahovic ve ailesini her yıl Göcek’te çalıştığı otelde kalıyor. Turizmcinin iddiasına göre turizmcinin geçtiğimiz yaz yine ailesiyle tatil yaptı ancak otelde kaldıkları sürece ekstraları ödemedi. İddianın sahibi turizmci “yiyip içip para vermiyorlardı. Hesabı kapatabilmek için peşlerinde dolanıyorduk. Ne bahşiş ne bir şey vermezlerdi. Onları resmen göz hapsine alıyorduk. Ama ödemiyorlardı. Kapatılmayan hesaplar bize kesildiği için çok sorun yaşıyorduk” ifadelerini kullandı. İddiaya konu olan Emina Jahovic ise iddialara henüz cevap vermedi.

Emina Jahovic Kimdir?

15 Ocak 1982 yılında Sırbistan’da dünyaya gelen ünlü isim ülkemizde Mustafa Sandal’la yaptığı evlilikle tanınıyor. Aynı zamanda ünlü basketbolcu Mirsad Türkcan ile kardeş olan Emina Jahovic ülkesi Sırbistan’ın ve balkan ülkelerinin müzik dünyasında halk tarafından ve otoritelerce Diva olarak anılmaktadır. Birçok albümü bulunan ünlü isim aynı zamanda ülkemizde bazı dizilerde de rol almıştır. Aynı zamanda ülkemizde satışı bulunan bir kozmetik ürünleri markasına sahiptir.

06-12-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar