Gönül Dağı 17.Bölüm İzle

Gönül Dağı 17.Bölüm İzle
bölümde Belediye Başkanı Münir Bey, tüm Gedelli’ye Temiz Elektrik Santrali kurmak ister. Ahalinin gözü Taner ve amcaoğullarındadır.

İç Anadolu’nun acıyla örülü gerçeklerini hikayeleştiren Mustafa Çiftçi’nin eserinden televizyona aktarılan Gönül Dağı dizisi cumartesi akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Berk Atan ve Gülsim Ali’nin başrollerini paylaştığı Gönül Dağı 17. yeni bölümde Belediye Başkanı Gedelli halkına Temiz Elektrik Santrali’ni ilan edince ortalık karışır. Taner ve amcaoğullarını santral için en uygun alanı ararken karşılaştıkları yaşlı kadını ikna edebilecekler mi? Santrali kurabilmeleri için çözmek zorunda oldukları hikayenin yer aldığı bu hazin hikayeyi çözmek zorunda oldukları Gönül Dağı 17. Son bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Gönül Dağı 17.Bölüm İzle

Ege Aydan, Yavuz Sepetçi, Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Semih Ertürk ve Ecem Özkaya’nın başrollerini paylaştığı romantik komedi dizisi Gönül Dağı TRT1 ekranlarındaki yolculuğunu sürdürüyor. Ferhat Eşsiz’in yapımcılığını üstlendiği diziyi Yahya Samancı yönetiyor. Taner ve amcaoğullarının tertemiz sevdalarını anlatan Gönül Dağı 17. yeni bölümde Belediye Başkanı Münir Bey, tüm Gedelli’ye Temiz Elektrik Santrali kurmak ister. Ahalinin gözü Taner ve amcaoğullarındadır. Vazifenin idrakinde olan amcaoğulları işe proje için en uyguna alanı bulmakla başlar. Buldukları alan bir yaşlı kadına aittir ve arsayı satmak istememektedir. Amcaoğulları kadını ikna edebilecekler mi? Tarlayı kiralayacakları kadının çarpıcı hikâyesinden etkilenen amcaoğullarını çetin bir sorun beklemektedir. Santrali kurabilmeleri için bu hazin hikâyeyi çözerek santrali zamanında yetiştirebilecekler mi?

Sefer’in büyük sürprizi

Diğer yandan Zahide’yi özel bir yere davet eden Sefer’in büyük bir sürprizi vardır. Bu sürpriz ikilinin hayatını nasıl etkileyecektir? Babasıyla ilgili öğrendiği acı gerçeği, annesiyle konuşmak isteyen Dilek, kararsız kalır. Ancak taşıyamadığı bu sırrı annesinden önce Gülsüm’le konuşur. Gülsüm’ün beklenmedik tepkisinin yer aldığı Gönül Dağı 17. Son bölüm 20 Şubat Cumartesi akşamı saat 20.00’de ailenizin kanalı TRT1’de. Keyifli seyirler.

Gönül Dağı son bölümde neler yaşandı?

Birbirlerine bir kez daha kavuşan Taner ve Dilek, Süleyman’ın tehdidiyle karşılaşır. Çünkü bu kavuşmaya sinirlenen Süleyman, Taner ve amcaoğullarının aldığı yatırımı iptal ettirmiştir. Kendi aşkı yüzünden amcaoğullarının büyük umut bağladığı projenin iptal edilmesi Taner’i kahreder. Olan biteni öğrenen Gülsüm öğretmen, öfkeyle Süleyman’ın karşısına dikilir. Kılıçlar çekilmiş, büyük bir hesaplaşma başlamıştır. Bu arada Zahide, çocuklarını Fikret’e yemeğe gönderir. Yemek sırasında Fikret’in bambaşka yüzüyle karşılaşan çocuklar, bunu annelerine anlatır. Zahide bir karar verme aşamasındadır.

20-02-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar