Gönül Dağı 22. Bölüm izle

Gönül Dağı 22. Bölüm izle
Dilek'e evlilik için annesinden izin çıkıyor. Taner, bu konuda annesini ikna edebilecek mi? Keriman'ı istemeye gelenlere karşı Selami'nin bulduğu çözüm ne?

Mustafa Çiftçi’nin Anadolu’nun saklı kalmış dünyasını anlattığı hikâyelerinden derlenen Gönül Dağı dizisi cumartesi akşamları izleyicisiyle buluşuyor. Dizi sektöründe açık ara birinci olan TRT1’in melodram dizisinde Berk Atan, Ecem Özkaya ve Gülsim Ali’nin başrollerini paylaşıyor. Gün yüzüne çıkmamış hayat hikâyelerinden derlenen Gönül Dağı 22. Yeni bölümde Taner, evlilik konusunda annesinin rızasını beklemektedir. Çünkü Dilek, annesini ikna etmiş ve evliliğe onay almıştır. Taner, sevdiği kadın konusunda annesini ikna edebilecek mi? Keriman’ın istendiğini gören Selami, amcaoğullarıyla bir plan yapar ve kızı kaçırır. Selami, kalbini kırdığı Keriman’a kavuşabilecek mi? Taner’in umutlarının bittiği yerde annesi Halime'nin vereceği kararın yer aldığı Gönül 22. Bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Gönül Dağı 22.Bölüm İzle

Cumartesi akşamları TRT1 izleyicisiyle buluşan ve tüm kulvarlarda birinci olarak izlenme rekoru kıran Gönül Dağı, dizisinde başrolleri Gülsim Ali İlhan ve Berk Atan paylaşıyor. Ecem Özkaya, Ege Aydan, Yavuz Sepetçi, Semih Ertürk ve Ecem Özkaya’nın da görev yaptığı Gönül Dağı 22. yeni bölümde Dilek, annesi Gülsüm’ü ikna etmiş ve Taner’e müjdeyi vermiştir. Ancak Taner, annesi Halime'nin Dilek konusundaki kararsızlığını giderememektedir. Dilek'in ısrarlı sorularına karşı annesinin rıza göstermediğini gizleyerek çözüm arayışına girer. Taner’in umutların tükendiği bir yerde Halime'nin vereceği karar 3 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT1 ekranlarında yayınlanacak Gönül Dağı 22. Son bölümde.

Keriman kaçırılıyor

Diğer taraftan Keriman'ın kalbini kırdığını fark eden Selami ne yapacağını şaşırır. Üstelik Keriman'ı istemeye geleceklerini öğrenince eli ayağına dolaşır. Keriman'a yalvarsa da kızın vazgeçmeye niyeti yoktur. Her şeyden vazgeçen Selami’nin yardımına kimler koşuyor? Bir plan yapan Taner ve amcaoğulları isteme esnasında Keriman'ı kaçıracaklardır. Gergin ve heyecanlı dakikaların yer aldığı bir kaçırma operasyonu sonrasında Selami ile Keriman kavuşabilecek midir?

Diğer yandan Fikret'in velayet davası açtığını öğrenen Fikret, Zahide'yle yeni bir karar alır. Dişçi Musa ise Fadime'nin döndüğünü öğrenmiştir. Ortalık bir kez daha karışırken Taner ve amcaoğullarının bulduğu çözümün yer aldığı Gönül Dağı 22. Son bölüm 3 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00’de ailenizin kanalı TRT1 ekranlarında. Keyifli seyirler.

03-04-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar