Seni Çok Bekledim Final Kararı Aldı

Seni Çok Bekledim Final Kararı Aldı
Star Tv’nin büyük umutlarla ekrana getirdiği ve başrolünde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun rol aldığı Seni Çok Bekledim için final kararı alındı.

Star Tv ekranlarında yeni başlayan dizilerden biri olan ve büyük iddia ve beklentilerle yayınlanmaya başlayan Seni Çok Bekledim dizisi için final kararı alındığı açıklandı. Star Tv’nin Cuma akşamları ekrana gelen dizisinde Özcan Deniz İrem Helvacıoğlu, Mustafa uğurlu, Yıldız Kültür, Caner şahin ve İlhan Şen gibi oyuncular yer alıyordu. Büyük prodüksiyon ve maliyetle çekimlerine başlanılan ve ilk bölümlerinin çekimleri Katar’da gerçekleştirilen seni Çok bekledim ne yazık ki beklenilen başarıya ulaşamadı. Reytinglerde oldukça gerilerde olan dizi için yapım şirketi ile kanal arasında 13 bölüm üzerinden yapılan anlaşmanın ardından dizinin final yapacağı öğrenildi. Üzerinde özellikle Özcan Deniz’in uzun süre çalıştığı dizi ne yazık ki sezona geç başlamansın dezavantajıyla karşılaştı ve seyirciye ulaşmakta güçlük çekti. Özellikle Kırmızı Oda, Arka Sokaklar ve Ramo gibi güçlü yapımlar arasında kendisine yer bulmakta zorlanan dizinin maliyetleri de göz önünde bulundurularak final yapmasına karar verildi.

Seni Çok Bekledim 13. Bölümde Final Yapıyor

Star Tv ekranlarında yayınlanan Skala Yapım ve DNZ Yapım tarafından hazırlanan Seni Çok Bekledim büyük beklentilerle sezona başladı. Özellikle Özcan deniz gibi güçlü bir ismin rol aldığı dizinin hikayesi de aşk ve tutku üzerine olunca seyirciden mutlaka karşılık göreceği beklendi. Ancak ne yazık ki beklenen olmadı ve seni Çok bekledim tüm çabalara rağmen reytinglerde düşük bir oranla karşılaştı. Star Tv’de maliyetli bir dizi olan ve reyting ve dolayısıyla reklam alamayan dizinin final yapmasına karar veridi. Bir sezon anlaşma yapıldığı için de Seni Çok Bekledim’in 13. Bölümde final yapmasına karar verildi. Son olarak 10. Bölümüyle ekrana gelen dizinin yeni bölümlerinin çekilmeyeceği ve 13. Bölümle birlikte ekranlara veda edeceği öğrenildi.

Diziler İçin Kritik Dönem Başladı

Televizyon kanallarında yayınlanan diziler için bu dönemler en kritik dönem olarak görülüyor. Bütün bir sezonun nihai hedefi olan devam edip etmeme durumunun belirlendiği bu dönemler oldukça kritik kararların da alındığı zamanlar oluyor. Ancak ne yazık ki diziler için en büyük belirleyici etken reyting oldu için kararlarda da reyting oranları ana belirleyici oluyor. Şu ana kadar final yapacak diziler bir bir belli olurken Star Tv’de daha önce Menajerimi Ara için ve şimdi de Seni Çok Bekledim için final kararı almış durumda.

03-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar