Gönül Dağı 28. Bölüm izle

Gönül Dağı 28. Bölüm izle
Gönül Dağı 28. Bölüm izle; Gönül Dağı 28. Bölüm 15 Mayıs Cumartesi akşamı ekranda olacak. Bozkır havasını evlerinize taşıyan Gönül Dağı 28. Bölüm izlemek için detaylar…

Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan'ın başrolde olduğu Anadolu dizisi Gönül Dağı 28. Bölüm bu akşam ekranda olacak. İlk bölümden itibaren seyircinin dikkatini çekmeyi başaran Gönül Dağı her hafta en çok izlenen dizileden biri oluyor. Gönül Dağı 28. Bölüm izlemek isteyenler için hd kalitede yayın burada. Gönül Dağı takipçileri için Gönül Dağı 28. Bölüm izleme bağlantısı aşağıda yer alıyor. Gönül Dağı 28. Bölüm tek parça izle!

Gönül Dağı 28. Bölüm canlı izle

TRT1'de yayınlanan Gönül Dağı 28. Bölüm yine çok heyecanlı bir bölümle geliyor. Bozkır'da şirin bir ilçe olan Gedelli'nin mucit gençleri, aileleri ve sevdiklerinin hikayesi Gönül Dağı'nda ekrana yansıyor. Genç mucitler Taner, Veysel, Ramazan Gönül Dağı 28. Bölümde bir piknik organize ediyor. Dilek, Cemile, Zahide, Sefer, Keriman, Selami, Asuman ve Elif'in katıldığı pinikten eğlenceli görüntüler içinizi ısıtacak. Gönül Dağı 28. Bölüm izlemek isteyenler için yeni bölümde bayram sürprizleri de yer alıyor. Bayramda piknik yapan ve bir birinden lezzetli yöresel yemekleri tadan gençlerin mutluluğu uzun sürmeyecek. Yine günün bombası Selami ve Keriman çiftinden gelir. Salıncakta sallanan Keriman'ı hızla sallayan Selami onun düşmesine ve yaralanmasına neden olur. Gönül Dağı 28. Bölümde piknik bu üzücü olayla sona erer. Gönül Dağı 28. Bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Gönül Dağı 28. Bölümde yeni icatlar

Gönül Dağı 28. Bölüm izle; Bir birinden başarılı oyuncuları bir araya getiren Gönül Dağı dizisinde icatlar bitmiyor. Taner, Ramzan ve Veysel amcaoğlulları bu hafta farklı bir icatla karşınızda olacak. Karısı Cemile'nin balık aş ermesi Veysel ve amcaoğllularını gölde balık tutma faaliyetine sürükler. Gönül Dağı 28. Bölüm izlerken bu üç kafadarın balık tutma icadına hayran kalacaksınız. Balık tutmayı başaramayan gençler icat yapmaya karar verir. Taner'in aklına gelen parlak fikir herkesi çok şaşırtacak. Gönül Dağı 28. Bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanın. Gönül Dağı 28. Bölüm bugün saat 20.00'da TRT1'de.

15-05-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar