Gönül Dağı 2.Bölüm İzle!

Gönül Dağı 2.Bölüm İzle!
Çocukluk aşkı Dilek’in yıllar sonra kasabaya döndüğünü gören Taner bu sefer kararlıdır. Önce değişime uğrayacak ve beş haftalık sürede kızın gönlünü kazanacaktır.

Yaşadıkları Bozkırda tüm engellere rağmen hayallerinin peşinden koşarak imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin hikayesini anlatan Gönül Dağı 2. Bölümü ekran yolculuğuna devam ediyor. Cumartesi akşamları TRT1’de yayınlanan ve Mustafa Çiftçi’nin gün yüzüne çıkmamış hikayelerini anlatan Gönül Dağı 2. Bölümünde kasabaya dönen Dilek’i gören Taner’in kızın gönlüne girmesi için 5 haftası vardır. Değişime uğrayan Taner, Dilek’i kasabada kalması için ikna edebilecek mi? 3 kafadarın Gönül Dağı’na olan yolculuğunda onları bekleyen sürpriz ne? Birbirine giren Muammer ve Hüseyin oğullarını kim ayıracak? Tüm soru ve cevaplarıyla Gönül Dağı 2. Yeni bölüm haberimizde. Şimdi detaylar

Gönül Dağı 2.Bölüm İzle!

Berk Atan ve Gülsüm Ali İlhan’ın başrollerini paylaştığı Gönül Dağı 2. Bölümüyle bozkırın ortasında yer alan şirin bir kasabada yaşayan Anadolu insanının öyküsünü anlatmayı sürdürüyor. Çocukluk aşkı Dilek’in yıllar sonra kasabaya döndüğünü gören Taner bu sefer kararlıdır. Önce değişime uğrayacak ve beş haftalık sürede kızın gönlünü kazanacaktır. Dilek’in gidişine izin vermek istemeyen Taner kadar Dilek de kimsenin bilmediği birtakım sırlardan dolayı kasabadan gitmek istemektedir. Zaman daraldıkça çocukluk aşkına kavuşma umudu azalın Taner’in imdadına yine Gönül Dağı imdadına yetişecektir.

Esrarengiz yolculuk başlıyor

Köprü Filmim yapımcılığını üstlendiği Gönül Dağı dizisi usta yönetmen Yahya Samancı yönetmenliğinde Anadolu insanının bilinmeyen yönlerini ekrana getirmeyi sürdürüyor. Cumartesi akşamları TRT1’de yayımlanan Gönül Dağı dizisinde başrolleri Berk Atan ve Gülsüm Ali İlhan paylaşırken Erdal Cindoruk, Şebnem Dilligil, Ali Düşenkalkar ve Mert Turak da başarılı ikiliye eşlik ediyor.

Büyük sürpriz ne?

Bozkırın Şairi olarak bilinen Mustafa Çiftçi’nin gün yüzüne çıkmamış öykülerinden esinlenerek yazılan Gönül Dağı 2. Son bölümünde Taner, kendisine verilen şansı değerlendirmek için çocukluk aşkı Dilek’le beraber Gönül Dağı’nın esrarengiz tarafına doğru bir yolculuğa çıkar. Bu yolculuğun sonunda her ikisini de bekleyen büyük sürpriz ne? Ülkenin dalgaya aldığı Selami’nin düğünü ortalığın karışmasına sebep olur. Düğün sayesinde Muammer ve Hüseyin oğullarının birbirleriyle görüştüğünü anlaşılır ve her an patlamaya hazır olan tansiyon yükselir. Devreye Ciritçi Abdullah girer. Abdullah’ın saygınlığı Muammer ve Hüseyin’i barışmaya yetecek mi? Aşkından ölüp ölüp dirildiği bittiği Asuman’ın gönlünü kazanmanın yolunu bulan Ramazan, kendine göre kusursuz olan planı uygulamaya başlar. Ancak hiç beklemediği bir sonuç onu beklemektedir.

24-10-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler