Gönül Dağı 35.Bölüm İzle

Gönül Dağı 35.Bölüm İzle
Bebeklerini kucaklarına alan Cemile ve Veysel heyecanlıdır. Ebeveynlik sürecinde onları neler bekliyor? Halime’nin kendisine “Elif” demesine çok bozulan Dilek nasıl tepki veriyor?

Mustafa Çiftçi’nin Anadolu’nun saklı kalmış dünyasını anlattığı hikâyelerinden uyarlanan Gönül Dağı dizisi cumartesi akşamlarına damga vurmayı sürdürüyor. Her cumartesi akşamı seyirciyi ekrana kilitleyen Gönül Dağı 35. bölümü ne zaman ekrana geliyor. Ailenizin kanalı sloganıyla hareket eden TRT1’in melodram dizisi Gönül Dağı'nda Berk Atan, Ecem Özkaya ve Gülsim Ali’nin başrollerini paylaşıyor. Gün yüzüne çıkmamış hayat hikâyelerinden derlenen Gönül Dağı 35. bölümünde olacaklar araştırılıyor. 9 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00'de TRT1 ekranlarında yayınlanacak Gönül Dağı 35. son bölümünde bebeklerini kucaklarına alan Cemile ve Veysel’i ebeveynlik sürecinde neler bekliyor? Halime’nin herkesin  içinde kendisine “Elif” demesi, Dilek'i kızdırrıken yaşananları Gülsüm’ün öğrenmesi gerilimi tırmandırıyor. Gülsüm’ün alacağı kararın beklendiği ortamda Remziye Teyze’nin tabutunu düşüren Ramazan, işleri iyice karıştırıyor. Remziye Teyze’nin cenazesi, amcaoğullarını yeni bir maceraya yönlendiriyor. Ramazan’ı bekleyen sürprizin yer aldığı Gönül Dağı 35. son bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Gönül Dağı 35.Bölüm İzle

Cumartesi akşamları TRT1 izleyicisiyle buluşan ve izlenme rekoru kıran Gönül Dağı 9 Ekim Cumartesi akşamı 35. yeni bölümüyle izleyicisiyle buluşuyor. Başrolleri Gülsim Ali İlhan ve Berk Atan'ın paylaştığı dizide ayrıca Ecem Özkaya, Ege Aydan, Yavuz Sepetçi, Semih Ertürk ve Ecem Özkaya da görev yapıyor.

Dilek'in sabrı taşıyor

Bebeklerini kucaklarına alan Cemile ve Veysel çok heyecanlıdır. Ebeveynlik konusunda tecrübesiz olan Cemile ve Veysel'i ebeveynliğe alışma sürecinde neler bekliyor? Halime’nin herkesin  içinde kendisine “Elif” demesine çok bozulan Dilek, bir de üstüne yaşananları Gülsüm’ün de öğrenmesiyle çileden çıkıyor. Gerilimin iyice büyümesiyle birlikte Gülsüm’ün alacağı karar ne olacak? 

Amcaoğulları yeni bir maceraya sürükleniyor

Remziye Teyze’nin ölüm haberini alan ve kolları sıvayan Ramazan, tabutu düşürünce işler bir kez daha çığırından çıkar. Düğümü çözmek için Remziye Teyze’nin cenazesini fırsat bilen amcaoğulları nasıl bir maceraya sürükleyecek? Bu maceranın sonunda Ramazan’ı bekleyen sürprizin herkesi heyecanlandırdığı Gönül Dağı 35. Son bölüm 9 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00’de ailenizin kanalı TRT1 ekranlarında. Keyifli seyirler.

09-10-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar