Show Tv’nin Yeni Dizisi Üç Kuruş’un Afişi Hazır

Show Tv’nin Yeni Dizisi Üç Kuruş’un Afişi Hazır
Ay yapım tarafından hazırlanan ve Show Tv’de ekranlara gelecek olan Üç Kuruş adlı dizinin posteri hazırlandı. Dizi yakın zamanda ekranlarda olacak.

Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve Çukur’un yerine düşünülen yeni dizi Üç Kuruş seyirci tarafından heyecanla bekleniyor. Uzun süredir hazırlıkları süren ve seyircinin heyecanla beklediği sezonun en iddialı yapımlarından biri olan Üç Kuruş için hazırlıklarda sona yaklaşıldı. Cast çalışmalarının bitimiyle birlikte çekimlere başlayan Üç Kuruş özellikle castıyla dikkatleri çekiyor. Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç ve Diren Polatoğulları’nın rol aldığı dizi bir mafya, polis ve katil üçgeninde ele alınıyor. Çukur’un yapım şirketi Ay Yapım tarafından hazırlanan dizinin yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk oturuyor. Senaryosunu Damla Serim ve Murat Uyurkulak’ın kaleme aldığı dizinin afişi ise hazırlandı ve yayınlandı.

Üç Kuruş’un Afişi Hazır

Ay Yapım tarafından Show Tv için hazırlanan ve çekimleri başlayan Üç Kuruş kanalın dört sezon boyunca ekrana gelen ve reyting rekorları kıran fenomen dizisi Çukur’un yerine düşünülüyor. Pazartesi akşamları ekrana gelecek dizinin yayın tarihi henüz netleşmedi. Afişi yayınlanan dizinin oyuncu kadrosunda ise Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Ercan Kesal, Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Damla Malkar, Melissa Yıldırımer, Ayaç Uşun, Süreyya Kilimci, Alişan Uğur, Burak Altay ve Asena Girişken gibi oyuncular yer alıyor. Dizinin yayınlanan afişinin Çukur’un afişine benzediği ise dikkatleri çekti. Yakın zamanda dizinin tanıtım fragmanın da yayına girmesi bekleniyor.

Üç Kuruş Konusu Ne?

Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve Ay yapım tarafından hazırlanan Üç Kuruş yayına girmek için geri sayıma başladı. Birbirinden ünlü isimlerin rol aldığı ve Uraz Kaygılaroğlu’nun yepyeni bir imaja büründüğü Üç Kuruş ise seyirciyi içine alacak bir hikayeyle ekrana gelecek. Dizi kendine has karakterleri ve sert kurallarıyla renkli bir Roman Mahallesi olan Çıngıraklı’nın koruyucusu konumundaki mafya lideri Kartal ile Organize büronun gözü kara ve kural tanımaz komiseri Efe’nin arasındaki kovalamaca oyunu bir cinayet vakasıyla ters yüz olur. Katili yakalamak için girdikleri yollar onları hiç tahmin etmeyecekleri bir ismin karşısına çıkaracaktır. Üç Kuruş yakında pazartesi akşamları Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

09-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar