Gönül Dağı 38.Bölüm İzle!

Gönül Dağı 38.Bölüm İzle!
Dilek ve Taner sonunda nikah tarihi alır. Halime, yaşananlardan dolayı Dilek’in gönlünü almak ister. Ona çok güzel bir nişan töreni hazırlar. İkili arasındaki buzlar eriyecek mi?

Mustafa Çiftçi’nin Anadolu’nun sırlarla örülü dünyasını anlattığı hikâyelerinden uyarlanan Gönül Dağı dizisi cumartesi akşamlarının favori yapımı olmayı sürdürüyor. TRT1’in melodram dizisinde Berk Atan, Ecem Özkaya ve Gülsim Ali’nin başrollerini paylaşıyor. Gün yüzüne çıkmamış hayat hikâyelerinden derlenen Gönül Dağı 38. son bölümde Dilek ve Taner’in nikah tarihi almalarıyla başlayan evlilik süreci devam etmektedir. Dilek’in gönlünü almak isteyen Halime'nin hazırladığı sürpriz, ikili arasındaki buzları eritecek mi? Uçan araba projesi için yatırımcı aramaya çıkan amcaoğulları, çareyi kasabaya çağrı yapmakta bulur. Koskoca kasabadan tek bir kişinin cevap verdiği proje için amcaoğulları amacına ulaşabilecek mi? Yanlış mendili aldığını fark eden Döndü, sağlık ocağına mendili bırakır. Mendili bulan Kenan'ın mendili getirenin kim olduğunu aradığı Gönül Dağı 38. son bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Gönül Dağı 38.Bölüm İzle!

Cumartesi akşamlarına damga vuran reyting şampiyonu Gönül Dağı, TRT1 ekranlarındaki yolculuğunu sürdürüyor. İzlenme rekoru kıran Gönül Dağı 30 Ekim Cumartesi akşamı 38. yeni bölümüyle dizi severlerle buluşuyor. Başrolleri Gülsim Ali İlhan ve Berk Atan'ın paylaştığı dizide ayrıca Ecem Özkaya, Ege Aydan, Yavuz Sepetçi, Semih Ertürk ve Ecem Özkaya da görev yapıyor.

Sürpriz nişan buzları eritiyor

Dilek ve Taner sonunda nikah tarihi almışlardır. Evlilik işlemlerinin hız kazandığını gören Halime, son zamanlarda yaşananlardan dolayı Dilek’in gönlünü almak ister. Ona çok güzel bir nişan töreni hazırlar. Sürpriz nişan töreni Halime ve Dilek arasındaki buzları eritecek mi? 

Amcaoğullarına kim destek verecek?

Uçan araba için kafa yoran amcaoğulları yatırımcı aramaya çıkarlar. Çözüm arayan amcaoğulları son çare olarak kasabaya bir çağrıda bulunur. Koskoca kasabadan çağrıya bir tek Selami cevap verir. Selami’den başka destek bulamayan ancak yine de projelerinden vazgeçmeyen amcaoğulları amacına ulaşabilecek mi? Öte yandan Döndü, yanlış mendili aldığını fark etmiştir. Hemen sağlık ocağına gelerek mendili bir hemşireye bırakır. Her yerde mendili arayan Kenan sonunda mendile kavuşur. Ancak ortada bir sorun vardır. Mendili getirenin kim olduğunu bulmaya çalışan Kenan maksadına erebilecek mi? Tüm soru ve cevaplarıyla Gönül Dağı 38. son bölüm 30 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00’de ailenizin kanalı TRT1 ekranlarında. Keyifli seyirler.

30-10-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar