Gönül Dağı Cemile hamile mi?

Gönül Dağı Cemile hamile mi?
Gönül Dağı Cemile hamile mi? Gönül Dağı Cemile bayıldı. Cemile, hamile mi? Veysel baba olacak mı? Gönül Dağı yeni bölüm izle.

TRT 1 ekranlarının en sevilen dizileri arasında yer alan Gönül Dağı bu akşam yepyeni bölümü ile ekranlara geldi. Birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı Gönül Dağı dizisi reyting sonuçları ile de başarısını göstermeye devam etmekte. Gönül Dağı Cemile hamile mi? Eşsiz senaryosu ile izleyenlerin gönlünde taht kurmaya devam eden Gönül Dağı dizisinde bu akşam yaşananlar adeta nefesleri kesti. Yeni bölümün sonunda ise Cemile'nin bayılmasın ile sürpriz gelişme sonunda yaşandı. Peki Cemile hamile mi? İşte Gönül Dağı ile ilgili tüm gelişmeler..
Gönül Dağı yeni bölümde bu akşam Sefer ile Zahide'nin nişan heyecanı vardı. Ani bir karar ile nişanlanmaya karar veren çift için tüm hazırlıklar başlamıştı. Öte yandan Taner, Dilek'e evlenme teklifi etmiş, içten içe bunun heyecanını yaşamaktaydı. Zahide, sade bir nikah ile sessizce evlenmek isterken amcası buna izin vermeyerek güzel bir nişan organizasyonu yapmak ister. Evlerinin bahçesinde düzenlenen nişanda aksilik bir türlü bitmek bilmez. Önce Zahide'nin elbisesi yırtılırken daha sonra ise Sefer yüzükleri kaybeder. Herşey için bir çözüm bulunur ve yüzükler takılır. Ancak daha sonra Cemile aniden rahatsızlanır ve acilen hastaneye götürülür. Veysel ve ailesi gözleri yaşlı hastane kapısında beklerken, hemşire yanlarına gelir. Peki Cemile hamile mi? İşte Trt1 kanalı Gönül Dağı dizisinde yer alan Cemile ile ilgili son dakika gelişmeler.

Gönül Dağı Cemile Hamile mi?
Gönül Dağı yeni bölümde Zahide'nin nikahı sırasında Cemile tekrar bayılır ve hastaneye götürülür. Veysel hastane kapısında korku dolu anlar yaşamaktadır.Tam da o sırada müjdeli haber gelir. Hastane kapısında bekleyen Veysel ve ailesini sürpriz bir gelişme beklemektedir. Evet Cemile artık hamile! Baba olacağını öğrenen Veysel, şaşkınlık içerisinde gözyaşlarına hakim olamaz. Tüm aile gözyaşları ile birlikte şaşkına dönerler.

Gönül Dağı Cemile (Nazlı Pınar Kaya) kimdir?
1992 yılında dünyaya gelen Nazlı Pınar Kaya, eğitimini Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde tamamlamıştır. İlk olarak Kalbimdeki Deniz dizisinde rol alarak ekranlara gelmiştir. Günümüzde ise Trt1 kanalında yayınlanan Gönül Dağı dizisinde Cemile karakterine hayat vermektedir.

14-03-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar