Kırmızı Oda’nın Doktor Hanım’ı Masumlar Apartmanı’na mı Transfer Oluyor?

Kırmızı Oda’nın Doktor Hanım’ı Masumlar Apartmanı’na mı Transfer Oluyor?
Kırmızı Oda dizisinde Doktor Hanım karakterini canlandıran Binnur Kaya önümüzdeki bölümlerde aynı karakterle Masumlar Apartmanı’nda da mı rol alacak? İşte detaylar!

OGM Pictures tarafından hazırlanan iki yapım bu sezonun en flaş dizileri arasında yer alıyor. Başka başka kanallarda yayınlanan ancak aynı yazar ve aynı yapım şirketine ait olan Tv 8’in Kırmızı Oda’sı ile TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşan Masumlar Apartmanı yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserlerin televizyona uyarlanmış durumda. İki yapımda farklı günlerde yüksek reytinglerle gün birincisi olurken yapım şirketi de bu durum karşısında oldukça mutlu. Son olarak yine Gülseren Budayıcıoğlu’nun Camdaki Kız adlı eserini Kanal D için hazırlamaya başlayan OGM Pictures bu yapımda da yine seyirciyi ekrana kilitleyecek gibi duruyor. Yapım Şirketinin Tv 8 ekranında yayınlanan Kırmızı Oda dizisi Cuma akşamları ekrana gelirken Doktor Hanın karakterini canlandıran Binnur Kaya bu rolde oldukça başarılı bir performans sergiliyor. Binnur Kaya’nın Kırmızı Oda’da canlandırdığı Doktor Hanım karakterinin ise TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisine transfer olacağı iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Doktor Hanım Masumlar Apartmanı Yolcusu!

Kırmızı Oda’nın başarılı isimlerinden Binnur Kaya’nın hayat verdiği Doktor Hanım karakterinin TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve yine Kırmızı Oda dizisi ile aynı yapım şirketi tarafından hazırlanan Masumlar apartmanı adlı diziye transfer olacağı dizi gündemine bomba gibi düştü. Kırmızı Oda’da gösterdiği performansla herkesin takdirini kazanan Binnur Kaya’nın Masumlar Apartmanı adlı yapımda bir psikiyatrisi canlandıracağı iddiaları oyuncunun hayranlarını sevindirirken bu transferin nasıl olacağı da merak konusu oldu. Kırmızı Oda’nın vazgeçilmezi durumundaki Doktor Hanım karakterinin geçici bir süre için Masumlar Apartmanına geçebileceği ya da iki dizide de aynı karaktere hayat verebileceği iddiaları konuşulurken durum tam anlamıyla netlik kazanmadı.

Han Doktor Hanım’a mı Gidecek?

Masumlar Apartmanı’nın yayınlanan son bölümünde psikiyatr krizi yaşandı. Dizinin önemli karakterlerinden Han’ın çocukluktan bu yana yaşadığı travmaları nedeniyle kağıt – çöp toplamaya çıktığını öğrenen İnci eşi Han’a yardımcı olmak için ona bir doktor öneriyor. İnci doktor önerisinde Psikiyatr Kadın, yeri de Taksim’de ifadelerini kullanıyor. Bilindiği gibi Kırmızı Oda’nın Doktor Hanım’ının çalıştığı klinikte Taksim’de bulunuyor. Bu ifadeler ve iddialar Doktor Hanım karakterine hayat veren Binnur kaya’nın gelecek bölümlerde Masumlar Apartmanı’nda da rol alabileceğini gündeme getirdi. Bilindiği gibi yine OGM Pictures yapımı Doğduğun Ev Kaderindir Dizisinde de Doktor Hanım karakteriyle Binnur Kaya konuk oyuncu olmuştu. Bakalım gelecek bölümler neler gösterecek?

13-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar