Gönül Dağı Dizisine Yeni Oyuncular Katıldı!

Gönül Dağı Dizisine Yeni Oyuncular Katıldı!
TRT 1 ekranlarında yeni yayın döneminde seyirciyle buluşmaya hazırlanan Gönül Dağı adlı dizi hazarlıklarını sürdürürken diziye yeni oyuncular dahil oldu. İşte detaylar!

Yeni yayın dönemi artık yavaş yavaş başladı. TRT 1 bu sezon birçok yeni yapımla seyirci karşınsa çıkmaya hazırlanıyor. Son yıllarda yaptığı dizilerle reytinglerde oldukça üst sıralara tırmanan ve bu konuda özel kanallarla olan yarışta zaman zaman bazı yapımlarıyla özel kanalları geride bırakan TRT 1 yeni yayın dönemine de iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Kanal sezonun iİlk yapımı olan Tövbeler Olsun’la sezonu açtı. Yeni yapımlarını seyirciyle buluşturmaya başlayan TRT 1 ekranlarında yayınlanacak yeni yapımlardan birini de Gönül dağı adlı dizi oluşturuyor. Köprü Film tarafından hazırlıkları sürdürülen yapımın kısa bir süre sonra seyirciyle buluşacağı belirtiliyor. Halen cast çalışmaları devam eden dizi Mustafa Çiftçi’nin bozkır hikayelerinden yola çıkılarak hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Yahya Samancı’nın yer aldığı dizinin oyuncu kadrosuna yeni isimler dahil oldu. İşte haberin detayları!

Gönül Dağı Yakında TRT 1’de!

TRT 1 ekranları bu sezon seyirciyi dramaya doyuracak gibi görünüyor. Birçok yeni yapımla seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanan kanal özel kanallarla arasındaki makası bu sezon daha da azaltmak ve hatta özel kanalların önüne geçmek niyetinde. Kanal pek çok yeni yapımı seyirciyle buluşturmaya hazırlanırken Köprü Film tarafından hazırlıkları süren Gönül Dağı’da bu dizilerden biri. Oyuncu kadrosunda Erdal Cindoruk, Şebnem Dilligil, Ali Düşenkalkar ve Mert Turak’ın yer aldığı diziye yeni oyuncular katıldı. Yakında sete çıkması beklenen dizinin kadrosuna son olarak cennetin Gözyaşları dizisinde rol alan Berk Atan ve Gülsüm Ali İlhan dahil oldu.

Gülsüm Ali İlhan Kimdir?

TRT 1 ekranlarında yeni yayın döneminde yayınlanacak Gönül Dağı adlı dizide rol alacak olan ve son olarak Payitaht Abdülhamid’de rol alan Gülsüm Ali 24 Eylül 1992 yılında Bulgaristan’da dünyaya gelmiştir. Güzel oyuncu ilk olarak 2012 yılından itibaren profesyonel olarak oyunculukla ilgilenmeye başlamıştır. İlk oyunculuk tecrübesini Son Yaz balkanlar adlı yapımla yapan ve bu güne kadar pek çok yapımda roller alan başarılı ve güzel oyuncu Gülsüm Ali İlhan’ın rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

-          Son Yaz Balkanlar

-          Hanım Köylü

-          Seddülbahir 32 Saat

-          Diriliş Ertuğrul

-          Yüzleşme

-          Payitaht Abdülhamid

15-08-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar