Gülben Ergen kiralık katil tuttu mu?

Gülben Ergen kiralık katil tuttu mu?
Murat Güneş'in söylediği “Ünlü bir isim beni kiralık katil olarak kullandı' sözü doğru mu? Bu ünlü isim yoksa Gülben Ergen mi?

Her şey “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programında Murat Güneş isminde şahsın emniyette verdiği ifade ile başladı. Murat Güneş'in söylediği “Ünlü bir isim beni kiralık katil olarak kullandı' sözü doğru mu? Bu ünlü isim yoksa Gülben Ergen mi, tüm bu soruları siz CanliTv takipçileri için araştırdık. Sizce de Gülben Ergen kiralık katil tuttu mu? Gelişmelere bakalım.

Gülben Ergen, kiralık katil tuttu mu?

Output

Gündeme bomba gibi düşen gelişmenin ardından herkes gündemindeki isim, Gülben Ergen’i merak etti. Her şey Müge Anlı'nın “Tatlı Sert” programında Asım Bayram cinayetini aydınlatmasıyla başladı. Asım Bayram adlı maktulün katili Murat Güneş, emniyette verdiği ifadede çok ünlü bir ismin kendisine 12 milyon lira verdiğini ve cinayete azmettirdiğini söyledi. Murat Güneş'in iddia ettiği ünlü ismin Gülben Ergen ismi bir anda internete düştü.

82 yaşındaki Asım Bayram, 2006 yılında Antalya Varsak bölgesinde ölü bulundu. ATV ekranlarında yayınlanan ve Müge Anlı'nın sunduğu "Müge Anlı İle Tatlı Sert" programında Murat Güneş, işlediği cinayet ile ilgili verdi. Murat Güneş daha önce işlediği cinayeti ünlü bir ismin azmettirdiğini ve 10 milyon dolara kiralık katil olarak görev aldığını açık açık vurguladı. Murat Güneş, bu cinayetin azmettirenin herkesin yakından tanıdığı bir ünlü isim olduğunu söyleyince kafalar karıştı.Bir anda sosyal medyada bu azmettiricinin Gülben Ergen olduğu dolaşmaya başladı. 2005 yılında Murat Güneş'in öldürdüğü iş adamı Gürinan Bayramoğlu'nun kardeşi de azmettirici olarak Gülben Ergen'i suçlamıştı.

Öldürülen iş adamının kardeşi o dönem gazetelere şöyle konuşmuştu. "Kardeşim 1988'de Gülben Ergen'in ağabeyi Rıfat Ergen'i tabancayla vurarak öldürdü. 1991'de serbest kaldı. Bu nedenle kardeşimin Gülben Ergen tarafından öldürüldüğünü düşünüyorum. Tutuklu sanıkların da bu işte tetikçilik yaptığını sanıyorum."

Gülben Ergen hakkındaki dedikodulara ne diyor?

Bu azmettirme iddiası 2006 yılında gündeme geldiğinde Gülben Ergen, olayı kabullenmemiş ve avukatı aracılığıyla ağabeyinin bir kaza kurşunu sonucunda öldüğünü söylemişti. Bu iddia tekrar gündeme geldi ve herkes Gülben Ergen’in tavrını merak etti.

Sosyal medyada dolaşan "12 milyon dolara kiralık katil tutan ünlü isim Gülben Ergen mi?" iddialarını Gülben Ergen tiye alarak kendini savundu. İnstagram hesabından bir mesaj yayımlayan güzel sanatçı "Roma'yı da ben yakmış olabilir miyim?" notunu ekledi.

Gülben Ergen kimdir?

1972 Kadıköy doğumlu Gülben Ergen, sanat kariyerine oyunculukla başlasa da sonrasında müzik piyasasına adım attı. 1987 yılında 15 yaşındayken Hürriyet gazetesinin düzenlediği Sinema Yıldızı Yarışması'nda ikinci olan Ergen, mankenliğe başladı.2001 yılında, Dadı dizisindeki Melek karakteri ile Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı. Şarkıcılık dalında birçok ilke imza atan sanatçı, 2009'da Oğuzhan Koç'la düet yaptığı "Giden Günlerim Oldu" şarkısı ile Resmi Türkiye listesinde yılın en uzun süre bir numarada kaldı. Toplam albüm satışı 2 milyonun üzerine çıkarak uzun süre gündemde kaldı. Kendisinden beş yaş büyük ağabeyini bir trafik kazasında kaybeden ünlü sanatçı zaman zaman çeşitli iftiralara maruz kaldı.

18-03-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar