Gülben Ergen’den Kenan Işık Açıklaması!

Gülben Ergen’den Kenan Işık Açıklaması!
Ünlü isim Gülben Ergen Usta oyuncu Kenan Işık’ın sağlık durumuyla ilgili son bilgileri katıldığı bir canlı yayında açıkladı. İşte detaylar!

Tam dört yıl önce geçirdiği talihsiz bir kaza sonrası komaya giren ve bir daha uyanamayan ancak umutlarında kesilmediği usta tiyatro oyuncusu ve sunucu Kenan Işık’ın son durumunu ünlü isim Gülben Ergen katıldığı bir televizyon programında açıkladı. 2. Sayfa programına konuk olan Gülben Ergen daha önce yayınlanan Dadı adlı dizide birlikte rol aldığı usta ismin sağlık durumuyla ilgili soruları yanıtladı. Uzun bir sürredir komada olan ve tedavisine evinde devam edilen Kenan Işık’ın son durumu ne, sağlık durumu nasıl gibi soruların yanıtlarını seyirciyle paylaşan Gülben Ergen sorulan sorular üzerine “bizzat arayamıyoruz, eşiyle konuşuyoruz” açıklamasını yaptı. İşte haberin detayları!

Kenan Işık’ın Son Durumunu Gülben Ergen Açıkladı!

Ünlü isim Gülben Ergen Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olarak sorulara cevap verdi. Ergen Kenan Işıkla ilgili sorulan sorulara “bizzat arayamıyoruz, eşiyle konuşuyoruz. Yaşadığını ve nefes aldığını biliyoruz. Keşke keyiflenebilecek bir hal alsa. Keşke yaşama sevinci verebilsek. Mehmet Ali Erbil’den de aynı şekilde Sezin’den haber alıyorum. O da hastaneye gidip geliyor. Bu süreç normal hastalar için de çok zor bir süreç. Şikayet etme hakkımız yok” ifadelerini kullandı. Kenan Işık’ın 72 yaşındaki eşiyle telefonda görüştüğünü ve bilgileri bu şekilde aldığını söyleyen Gülben Ergen bir dönem Dadı dizisinde Kenan Işık’la aynı seti paylaşmıştı.

Kenan Işık’a Ne Olmuştu?

Usta tiyatro oyuncusu ve sunucu Kenan ışık 2014 yılında bir spor merkezinde saunadan çıkarken ayağının kayması sonucu başını sert bir şekilde yere çarpmış ve acil olarak ameliyata alınmıştı. 3.5 saat süren ameliyat sonrası yoğun bakımda tedavi altına alınan Kenan Işık komaya girmiş ve o günden bu güne kadar bir daha kendine gelememişti. Doktorların yoğun çabasına ve hatta yurt dışı tedavi süreçlerine rağmen yaklaşık 6 yıldır komada olan ve artık tedavisine evinde devam edilen Kenan Işık birçok yapımda başarıyla rol almış ve usta oyuncu en çok da Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programındaki başarılı performansıyla seyirci tarafından çok sevilmişti. Umarız usta oyuncu Kenan Işık bir an önce kendine gelir ve tekrar sevenlerine kavuşur.

03-05-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar