Gülben Ergen:”Ben Boşanmayı Severim!”

Gülben Ergen:”Ben Boşanmayı Severim!”
Biz her şeyi Mustafa'yla kendi içimizde yaşadık, sizin bilmeniz gereken bir şeyler değildi. Uzun süren bir şeydi. Evliliklerin bitmesi ve başlaması bu kadar kamuoyuna mal olmamalı

Gökay Kalaycıoğlu’nun 360 Derece prpgramına konuk olan ünlü şarkıcı Gülben Ergen İçten açıklamalarıyla takipçilerini ve sevenlerini şaşırttı. Bir dönem Kenan Işık ile oynadığı sitcom tarzı Dadı dizisi ile hafızlara kazınan güzel şarkıcı gerek eski eşi Mustafa Erdoğan, gerek özel hayatıyla ilgili soruları cevapladı.

Gülben Ergen:”Ben Boşanmayı Severim!”

2004-2012 yılları arasında evli kaldığı 3 evladının babası Mustafa Erdoğan ile ilgili olarak “" Genel olarak evlilikte adamın başka bir sevgilisi varsa neden evlisiniz? Yatakları ayırıp gözünün dışarıda olması evlilik kurumuna da saygısızlık değil mi? Benim yaşamdaki en değerli dostum Mustafa Erdoğan'dır. Magazinde en zor günlerimizde bile maddi ve manevi olarak birbirimizin yanındaydık. Biz hiçbir şekilde neden ayrıldığımız yansıtmadık. Ne kadar güzel bir şey başardık. Biz her şeyi Mustafa'yla kendi içimizde yaşadık, sizin bilmeniz gereken bir şeyler değildi. Uzun süren bir şeydi. Evliliklerin bitmesi ve başlaması bu kadar kamuoyuna mal olmamalı." Erdoğan ile ilgili sorulardan kaçınan Ergen ben şarkı söyleyeyim diyerek konuyu değiştirmek istedi. "Sorunlu taraf ben olabilirim. Aşkta başarısız biriyim. Her şeyi başarmak zorunda mıyım? Değilim..." diyerek olaylara tek yönlü bakılmamasını istedi.

Çocuklarıma  yaptığım fedakarlık benim annelik görevim

Annelik ile ilgili düşüncelerini “"Ben çocuklara 'senin için evliliğimi devam ettirdim' denmesini sevmiyorum. Çocuk senden böyle bir şey istemedi; senin o işine geldi, çocuğu da bahane ediyorsun. 'Senin için saçımı süpürge ettim' deniliyor, etme... Ben çocuklarıma böyle bir şey söylemiyorum. Onlara yaptığım fedakarlık benim annelik görevim. Annelik fedakarlığı cakası yapılması gereken ya da çocuğun burnundan getirilmesi gereken bir şey değil. Çocuğuma yaşlılıkta bana baksın diye bakmıyorum. Ziyaretime gelirse de teşekkür ederim. Evladın bu bedelle büyütülmesine kızıyorum" diyerek dile getirdi.

Annemle babam keşke daha önce boşansalardı

Sorunlu evliliklerde boşanma kaçınmazsa ayak dirememek gerektiğini "Çocukluğumla ilgili travmatik anılarım yok. Bir türlü boşanamayan bir anne ve babanın çocuğuydum. Keşke daha önce boşansalardı. Ben boşanmayı seven biriyim. Evlilik iyi gitmiyorsa neden duruyorsun? Boşanın yani... Evliliği sürdürmeye çalışanların saygısını anlıyorum. Saygı, sabır, uyarmak... Bunlar olmadıysa herkes yoluna. Saygı, güven ve sevgi lazım" diyerek dile getirdi.

19-06-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler