Güldür Güldür seyircisine ulaşmanın yeni bir yolunu buldu!

Güldür Güldür seyircisine ulaşmanın yeni bir yolunu buldu!
Koronavirüs salgını sebebiyle çekimlerine ara verilen ve seyircisiz çekilmeye başlanan Güldür Güldür, izleyicisini programa dahil etmenin yeni bir yolunu buldu.

Ekranların en sevilen eğlence programlarından biri olan Güldür Güldür, birbirinden eğlenceli skeçleriyle her hafta izleyiciyi ekrana kilitlerken, sosyal medyadan da en çok paylaşılan programlardan biri oluyor. Usta oyuncu Ali Sunal'ın sunumuyla ekrana gelen Güldür Güldür programı da koronavirüs salgını sebebiyle çekimlerine ara vermişti. Alınan tedbirlerle yeni bölüm çekimleri başlayan program bu kez seyircisiz çekiliyor. Ali Sunal'ın sorduğu sorularla seyircinin de programa dahil olduğu Güldür Güldür, seyircisz çekilince bu boşluğu doldurmak için yeni bir yol bulundu.

Güldür Güldür'de yeni format

Show Tv'nin sevilen eğlence programı Güldür Güldür seyircisiz çekilince Ali Sunal sorularını seyircilere sosyal medyadan sorma kararı aldı. Ali Sunal'ın sorduğu sorulara verdikleri komik cevaplarla programa renk katan seyirciler, yine sorulan sorulara internetten cevap verebilecek. İlginç hikayelerle hem salonu hem ekran başındaki izleyicileri çok eğlendiren spontene gelişen cevaplardan Güldür Güldür izleyicileri mahrum kalmayacak. Yeni formatın ilk denemesi ise oldukça başarılı bir şekilde gerçekleşti.

Güldür Güldür'de kahkaha tufanı

Güldür Güldür ekibinin çağrısıyla sosyal medyadan en komik hikayalerini paylaşan seyirciler, Ali Sunal'la görüştü ve sorulan soruları yanıtladı. Bulundukları ortamdan programa katılan izleyiciler oldukça eğlenceli anların yaşanmasını sağladı. Ali Sunal'la konuşan izleyicilerden bazıları ailecek yayına katıldı ve hikayelerini paylaştı. Güldür Güldür ekibi diğer bölümler için de sosyal medyadan sorular paylaşmaya devam edecek. Koronavirüs salgını sonrası birçok durumda yaşanan değişiklikler Güldür Güldür'ün yeni formatında olumlu bir etki oluşturmuş görünüyor. Kahkahalarla izlenmeye devam eden Güldür Güldür sosyal medya ile televizyonu buluşturdu.

Yeni bölümler seyircisiz çekiliyor

Ali Sunal'ın sunduğu Güldür Güldür programı hepsinin kendine has tarzı bulunan birbirinden yetenekli oyuncuları bir araya getiriyor. Show Tv'nin en çok izlenen programlarından biri olan Güldür Güldür'de yer alan karakterler ise toplumda birer fenomene dönüşmüş durumda. Sevilen programda birçok yapım gibi salgın sebebiyle yeni bölüm çekimlerine ara vermişti. Güldür Güldür'ün seyircisiz çekilen yeni bölümleri yine eğlenceli dakikalar yaşatacak.

07-06-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar