Fahriye Evcen’e hediyeler yağdı, sebebini duyunca çok şaşıracaksınız!

Fahriye Evcen’e hediyeler yağdı, sebebini duyunca çok şaşıracaksınız!
Hayranları neden Fahriye Evcen’e hediye gönderdi? Takipçilerimiz sebebini duyunca çok şaşıracak! 10 milyondan fazla takipçisi bulunan güzel yıldız hayırlı bir işe de vesile oldu.

Karantina sürecinde sosyal medya yoluyla hayranlarıyla sohbet eden ünlü oyuncu Fahriye Evcen’e takipçileri tarafından hediye yağdı. Duyanları çok şaşırtan bu olay sosyal medyanın aslında ne kadar çok fonksiyon yönü olduğunu da gösterdi. Hayranları neden Fahriye Evcen’e hediye gönderdi? Takipçilerimiz sebebini duyunca çok şaşıracak! 10 milyondan fazla takipçisi bulunan güzel yıldız hayırlı bir işe de vesile oldu. Şimdi detaylar

Fahriye Evcen’e hediyeler yağdı, sebebini duyunca çok şaşıracaksınız!

Şairin dediği gibi “Yaş otuz beş, Dante gibi ortasındayız ömrün” Cahit Sıtkı Tarancı’nın ölümsüz şiiri 35 yaş şiirinde dediği gibi Fahriye Evcen de 35 yaşını doldurdu. Tüm güzelliğiyle yaşını gösteren ünlü oyuncu yeni yaşını sosyal medyadan paylaştı. Hayranları da güzel yıldızı bu özel günde yalnız bırakmayarak ona hediyeler gönderdi.

Bağış üstüne bağış yaptılar

Her şey Burak Özçivit’in eşi için yaptırdığı doğum günü pastasıyla başladı. Kurtuluş Osman dizisinde Osman Bey karakterine can veren Burak Özçivit 35. Yaş gününde eşi Fahriye Evcen'in yeni yaşını kutladı. Burak Özçivit, oğulları Karan'ın da yer aldığı fotoğraftan bir pasta yaptırdı ve sosyal medyadan " "Ailece nice senelere. Seni seviyorum aşkım" mesajıyla yayınladı.

Bir sürpriz de hayranlarından geldi

Eşi Burak Özçivit’in sürprizi karşısında çok duygulanan Fahriye Evcen sosyal medya hesabından takipçileriyle sevincini paylaştı. Bunun üzerine harekete geçen Fahriye Evcen'in hayranları ünlü oyuncuya yıldız aldı. Doğum günü olduğunu öğrenen 10 milyondan fazla takipçi Fahriye Evcen’e mesaj göndererek hediye vermek istediklerini ilettiler. Çok duygulan Fahriye Evcen hediye göndermek isteyen hayranlarına hediye yerine hayır kurumlarına bağışta bulunmalarını istedi. Bunun üzerine Fahriye Ecen hayranları başta Unicef olmak üzere çeşitli derneklere bağışta bulundu. Canlitv olarak çok hayırlı bir işe vesile olan Fahriye Evcen’in doğum günün kutluyor ve diğer ünlülere örnek olmasını diliyoruz.

Fahriye Evcen Kimdir?

1986 Almanya doğumlu Evcen, çocukluğunda Almanya'da ailesi ile zor zamanlar geçirdi. Türkiye'de tatil yaparken Oya Aydoğan'ın programına seyirci olarak katıldı ve yapımcı İbrahim Mertoğlu ile tanıştı. Almanya Düsseldorf Heinrich-Heine Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde okurken dizi teklifleri aldı. İstanbul'a yerleşen Fahriye Evcen, Yaprak Dökümü adlı diziyle oyunculuk serüvenine başladı. Almanya'daki üniversite eğitimini yarıda bırakan Evcen, Boğaziçi Üniversitesi'nde tarih bölümünü bitirdi. Çalıkuşu'nda Feride karakterini oynarken tanıştığı set arkadaşı Burak Özçivit'le evlendi.

06-06-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar