Güldür Güldür Show yeni sezon tarihi belli oldu

Güldür Güldür Show yeni sezon tarihi belli oldu
Güldür Güldür Show yeni sezon tarihi belli oldu. Sevilen program 16 Şubat Cumartesi saat 20:00'da Show TV'de kaldığı yerden devam edecek.

Ekranların en çok izlenen komedi programı Güldür Güldür Show, birbirinden eğlenceli skeçleriyle ekranlara dönmek için gün sayıyor. Oyuncu kadrosunda yaşanan ayrılıkların ardından yeni sezon tarihi ileri alınan, bu süreçte kadroya birbirinden başarılı oyuncuların dahil edildiği Güldür Güldür Show'un yeni sezon tarihi ve oyuncu kadrosunda yaşanan değişiklikler ile ilgili yaşanan son gelişmeleri ziyaretçilerimiz için derledik.

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW 2019 NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Çekimleri geçtiğimiz günlerde başlayan, yapımcılığı BKM tarafından üstlenilen 'Güldür Güldür Show' 16 Şubat Cumartesi, Show TV’de kaldığı yerden devam edecek.

Geçtiğimiz sezon oyuncu kadrosunda Ali Sunal, Alper Kul, Doğa Rutkay, Onur Buldu, Onur Atilla, Meltem Kızılkaya, Burak Topaloğlu, Derya Karataş, Aylin Kontente, Uğur Bilgin, Çağlar Çorumlu ve Özgür Aydın gibi tecrübeli isimlerin bulunduğu programın kadrosunda revizyona gidildi.

YENİ SEZONDA KİMLER YOK?

Sezon finalinin ardından programın en sevilen karakterlerine hayat veren Çağlar Çorumlu ve Onur Buldu'nun programla yollarını ayırdığı öğrenilmişti.

Onur Buldu, Star TV'de 'Eyvah Düşüyorum' isimli programın sunuculuğunu üstlenlenirken, Çağlar Çorumlu ise tv8 ekranlarında yayınlanan 'Jet Sosyete' dizisine katılmıştı.

Programın en sevilen karakterlerinden biri olan Şevket karakterine hayat veren Çağlar Çorumlu maalesef yeni sezonda Güldür Güldür'de olmayacak. Daha önce de açıklandığı gibi Onur Buldu'nun programının başarısız olması durumunda Güldür Güldür'e geri döneceği biliniyordu. Programın yayından kaldırılmasının ardından Onur Buldu ekibe geri döndü.

Yeni sezona sayılı günler kala Derya Karataş'ın da programdan yer alayacağı gelen bilgiler arasında.

YENİ SEZONDA KİMLER VAR?

Yeni sezona yeni karakterler ve yeni oyuncularla hazırlanan Güldür Güldür Show'a Emre Altuğ, Evrim Akın, Sinan Çalışkanoğlu ve Açelya Topaloğlu yeni katılan isimler arasında yer alıyor.

Güncellenen kadroyla birlikte yeni sezonda programda olacak isimlerin tam listesi şöyle; Ali Sunal, Alper Kul, Doğa Rutkay, Onur Buldu, Onur Atilla, Meltem Kızılkaya, Burak Topaloğlu, Aylin Kontente, Uğur Bilgin, Özgür Aydın, Emre Altuğ, Evrim Akın, Sinan Çalışkanoğlu ve Açelya Topaloğlu.

Güldür Güldür Show programıyla ilgili daha fazla gelişmeden haberdar olmak için bizi takip etmeye devam edin.

29-01-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar