Usta Oyuncu Civan Canova'ya Veda

Usta Oyuncu Civan Canova'ya Veda
Geçtiğimiz günlerde 67 yaşında hayata veda eden usta oyuncu Civan Canavo Zincirlikuyu mezarlığında toprağa verildi. Cenazeye oyuncunun eski eşi Açelya Akkoyun’da katıldı.

Geçtiğimiz gün 67 yaşında hayata veda eden ve ölümüyle hem sektörde hem de sevenleri arasında derin bir üzüntüye sebep olan ünlü oyuncu Civan Canova toprağa verildi. Ünlü ismin Zincirlikuyu Camiinde kılınan cenaze namazından sonra yine aynı Zincirlikuyu mezarlığında toprağa verildi. Civan Canova’nın cenaze törenine ailesi, yakınları, oyuncu arkadaşları ve çok sayıda seveni katıldı. Oldukça duygu dolu anların yaşandığı cenaze töreni sırasında usta ismin yakınları gözyaşlarını tutamadı. Özellikle bir dönem evli olduğu ünlü oyuncu Açelya Akkoyun’un gözyaşlarına hakim olamadığı gözlendi.

Civan Canova’ya Veda

Geçtiğimiz günlerde tedavi gördüğü hastanede 67 yaşında hayata veda eden usta oyuncu Civan Canova için cenaze töreni düzenlendi. İlk tören Mecidiyeköy Büyük Sahnede yapıldı. Ünlü ismin pek çok yakın arkadaşı ve seveninin katıldığı törende bir konuşma yapan oyuncu Metin Belgin “canım kardeşim, biraderim, 48 yıldır böyle hitap ettik birbirimize. Bunu bize yapmayacaktın. Sen o kadar ince, yüreği o kadar sevgi dolu bir insandın ki bizim yüreğimize bu acıyı koyup gitmeyecektin birader. Hiçbir zaman birbirimize kötü bir söz söylemedik, sen her şeyi içine atardın, yine içine attın galiba. Bir tek şey söyleyeceğim sana, şu korona günlerinde üç ay beraber yaşadık, birbirimize hiç kötü söz söylemedik. Sen eline fırçanı aldın güzel resimler yaptın. Seni hiçbir zaman yüreğimizden çıkarmayacağız, hep bizimle olacaksın nur içinde uyu” ifadelerini kullandı.

Açelya Akkoyun Duygusal Anlar Yaşadı

Usta oyuncunun cenazesi daha sonra Zincirlikuyu Camii’ne getirildi ve burada kılınan cenaze namazından sonra aynı mezarlıkta toprağa verildi. Defin sırasında usta oyuncu ile bir dönem evli kalan oyuncu Açelya Akkoyun duygusal anlar yaşadı ve gözyaşlarına hakim olamadı. Usta oyuncu ile fotoğraf çektirmek isteyen yaşlı bir kadın ise Açelya Akkoyun tarafından uyarıldı. Daha sonra ise usta oyuncu sevenlerinin ve yakınlarının dualarıyla toprağa verildi. Civan Canova’nın toprağa verilmesi sosyal medya ve magazin basınında ve sektörde geniş yer aldı. Ünlü ismin ardından ise oyuncu arkadaşları, ailesi ve sevenleri tarafından pek çok taziye ve veda mesajları yayınlandı.

25-08-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar