Güldür Güldür Show’un Yeni Sezon Afişi Yayınlandı!

Güldür Güldür Show’un Yeni Sezon Afişi Yayınlandı!
Show Tv'nin başarılı yapımlarından BKM imzalı Güldür Güldür Show yeni yayın dönemini açıyor. Yapımın yeni yayın dönemi afişi yayınlandı. İşte detaylar!

Show Tv ekranlarında BKM Mutfak imzasıyla yayınlanan ve yapımcılığını Necati Akpınar’ın yaptığı 2013 yılından beri devam eden ve artık tam bir klasik haline gelen Güldür Güldür Show aynı zamanda Show Tv’nin en çok seyredilen yapımları arasında yer alıyor. Her hafta birbirinden eğlenceli skeçlerle seyirci karşısına çıkan ve reytinglerde de üst seviyelerde yer alan yapım yeni yayın dönemine de yine iddialı bir şekilde hazırlanıyor. 2013 yılından beri ekranlarda olan ve taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan yapım bu sezonda yine eğlenceli skeçleriyle seyirciyle buluşacak. 4 Ekim Cuma akşamı seyirciyle buluşacak Güldür Güldür Show’un yeni sezon afişi de yayınlandı. İşte detaylar!

Güldür Güldür Show’da Eski Oyuncular Yeniden Kadroda!

Ekranların en neşeli, en komik yapımlarından BKM imzalı 2013 yılından beri ekranlarda seyirciyle buluşan Güldür Güldür Show yeni sezonu 4 Ekim Cuma akşamı açıyor. Birbirinden güzel ve eğlenceli skeçlerin yer aldığı Güldür Güldür Show bu sezon oyuncu kadrosunu yeni oyuncularla güçlendirdi.

2 yıldır ekipten ayrı olan Çağlar Çorumlu ile Aylin Kontante’nin de yeniden ekibe katıldığı Güldür Güldür Show’un oyuncu kadrosunda Ali Sunal, Alper Kul, Çağlar Çorumlu, Onur Buldu, Aylin Kontante, Doğa Rutkay, Onur Atilla, Mahir İpek, Uğur Bilgin, Meltem Yılmaz Kaya, Ecem erkek, Sinan Çalışkanoğlu, Evim Akın, Aziz aslan, Özgün Aydın, Burak Topaloğlu, Berkay Tulumbacı, Aycan Koptur ve İrem Kahyaoğlu gibi usta oyuncular yer alıyor.

Güldür Güldür Show Yeni Sezon Afişi Yayınlandı!

BKM tarafından Show Tv için hazırlanan ve Necati Akpınar’ın yapımcılığını üstlendiği Show Tv ekranlarında 2013 yıkından beri yayınlanan ve seyirci tarafından da sevilerek ve eğlenilerek seyredilen ekranların eğlence odaklı yapımı Güldür Güldür Show yeni yayın dönemini 4 Ekim Cuma akşamı açıyor. Ali Sunal’ın sunuculuğunu yaptığı yapımın yeni yayın dönemi afişi de yayınlandı.

Oldukça eğlenceli grafiklerin yer aldığı afiş seyirci ve sosyal medya kullanıcılarından da tam not aldı. Güldür Güldür Show’un bu sezonda rahatlamak ve ekran başında neşeli bir şeyler seyretmek isteyenlerin kaçış durağı olacağı şimdiden belli oldu.  

30-09-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar