Güldür Güldür Show’un Yeni Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu

Güldür Güldür Show’un Yeni Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu
Show Tv ekranlarında yayınlanan ve seyircinin keyifle takip ettiği komedi programı Güldür Güldür Show’un yeni sezon tarihi belli oldu.

Televizyon ekranlarında yayınlanan yapımlar arasında en uzun soluklu yapımlardan biri olan Show Tv ekranlarında yayınlanan eğlence ve komedi programı Güldür Güldür Show yeni sezon yayın tarihi belli oldu. 10. Sezonuna giren ve bugüne kadar kanalın en uzun soluklu yapımlarından biri olan yapım BKM Yapım tarafından hazırlanıyor. Kadrosunda birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı yapım her sezon seyirci tarafından heyecanla ve eğlenilerek seyrediliyor. Sunuculuğunu ünlü oyuncu Ali Sunal’ın yaptığı Güldür Güldür Show yeni sezonda yine cumartesi akşamları ekrana gelecek. Birbirinden çarpıcı ve komik skeçlerle seyirci karşısına çıkan ve yayınlandığı cumartesi akşamlarında seyirciye keyifli anlar yaşatan programın yeni sezon yayın tarihi olarak 22 Ekim Cumartesi akşamı belirlendi.

Güldür Güldür Show sezonu Açıyor

BKM Yapım tarafından hazırlanan ve Ali Sunal’ın sunuculuğunu üstlendiği Show Tv’nin başarılı yapımı Güldür Güldür Show yeni sezon yayın tarihi belli oldu. 10. Sezonuna girecek olan komedi eğlence programı 22 Ekim Cumartesi gününden itibaren yeni bölümleriyle seyirci karşısına çıkacak. Yeni yayın döneminde kadrosuna Hasibe eren ve Gürhan Altundaşar’ı dahil eden yapım geçen sezonda cumartesi akşamları ekrana gelmişti. Aldığı reytinglerle kanalının başarılı yapımları arasında yer alan Güldür Güldür Show yaz sezonu boyunca kanalın hemen her akşamında tekrarlarıyla ekrana gelmişti. Zaman zaman gündeme ilişkin skeçleriyle de gündeme gelen ve ekranların bu alandaki en başarılı yapımlarından olan yapımın bu sene de yine keyifle izlenmesi bekleniyor. 10. Sezonuyla seyirci karşısına çıkacak yapımın yeni sezondaki ilk bölümü 22 Ekim Cumartesi akşamı yayınlanacak.

Güldür Güldür Show Oyuncuları

Show Tv ekranlarında yaz sezonunda hemen her gün ekrana gelen ve bu yönüyle tam bir joker program olan Güldür Güldür Show yeni sezon için hazır. BKM Yapım tarafından hazırlanan ve cumartesi akşamları yayınlanan komedi programı Güldür Güldür Show birbirinden ünlü isimlerden oluşuyor. Yapımın kadrosunda yer alan isimler arasında

·         Ali Sunal

·         Alper Kul

·         Doğa Rutkay

·         Onur Atilla

·         Meltem Yılmazkaya

·         Aziz Aslan

·         Burak Topaloğlu

·         Aylin Kontente

·         Özgün Aydın

·         Uğur Bilgin

·         Mahir İpek

·         Ünal yeter

·         Açelya Topaloğlu

·         Berkay Tulumbacı

·         İrem Kahyaoğlu

·         Giray Altınok

·         Ömür Arpacı yer almaktadır.

16-10-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar