Güldür Güldür’deki Kadına Şiddet Skeci Sosyal Medayayı Salladı!

Güldür Güldür’deki Kadına Şiddet Skeci Sosyal Medayayı Salladı!
Show Tv'nin başarılı yapımı Güldür güldür Show'dan toplumsal mesaj! Program kadına şiddete ve tacize skeçle yanıt verdi! İşte sosyal medya tarafından çok beğenilen skeç ve haberi!

Son yıllarda ülkemizde hızla artan ve herkesin tepkisini üzerine çeken kadına şiddet ve taciz olayları dinmek bilmiyor. Bu durum insanlar üzerinde derin etkiler bırakırken tacizcilerin ya da kadına şiddet uygulayanların yasalardaki boşluklardan faydalanarak ceza almadan tekrar soğa salınması ise sosyal yara olarak insanşarın zihninde yer alıyor. Tacizcilerin ya da kadına şiddet uygulayanların adeta toplumun içine tekrar salınması bu yaranın dozunu artırırken şiddete yada tacize uğrayanların ise adalete olan güven duygularının zedelenmesine sebep oluyor.

Tv Programından Şarkılı Tepki!

Başarılı oyuncu Ali Sunal’ın sunuculuğunu yaptığı Show Tv’nin başarılı programlarından Güldür Güldür Show yayınladığı skeçle toplumsal bir yaraya parmak bastı ve program bu duyarlı davranışıyla bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu! Güldür Güldür Show’da kadına şiddetin ele alındığı skeçlerden birinde kadına şiddet ve taciz olayı işlendi. Seyircitarafından oldukça beğenilen skeç bir anda sosyal medya da patlama yaptı ve gündeme oturdu.

Artarak Devam Ediyor!

Son yıllarda özellikle ülkemizde kadına şiddet ve taciz oranlarının artması ve bu yaşananların adeta cezasız kalması toplumda tepkilerin oluşmasına neden oluyor. Bu duruma dikkat çekmek isteyen Ali Sunal ve Güldür Güldür Show ekibi, kadına şiddete  ve taciz olaylarına hazırladıkları skeçteki şarkı ile göndermelerde bulundu. Show TV’nin popüler programı Güldür Güldür Show bu hafta da gündem olmayı başardı. Skeçleri ile her hafta gündeme gelen Güldür Güldür Show’un bu haftadaki bölümünde taciz ve kadına şiddet konusu ele alındı.

Kadına Şiddete Hayır!

ShowTv ekranlarında yayınlanan ve seyircin tarafından beğenilerek seyredilen Güldür Güldür Show ekibi hazırladığı bir skeçle toplumu kadına şiddet konsunda duyarlı olmaya çağırdı. Güldür Güldür Show daha öne de medyadaki sansürü konu ettiği skeçi ile geride bıraktığımız haftalara damga vurmuştu. Güldür Güldür Show ekibi bu hafta da kadına tacizi gündeme getirdi. Özellikle ünlüler arasında son dönemin popüler bebek etkinliklerinden olan Baby Shower’ı ti ye alan Güldür Güldür ekibi geride bıraktığımız gün yayınlanan bölümünde yaptığı gönderme ile yine haftaya damga vurdu. Son zamanlarda kadına taciz ve şiddet vakalarındaki artışları ve bu saldırıların mahkemede adeta cezasız kalmasını eleştiren ekip üyeleri yer aldıkları skeçin içerisindeki şarkı ile göndermede bulundu. Güldür güldür Show’un bu yayını ise sosyal medya ada bir anda gündem oldu.

28-05-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar