Güldür Güldür’ün Bilal’i Onur Buldu Programdan Ayrıldı Mı?

Güldür Güldür’ün Bilal’i Onur Buldu Programdan Ayrıldı Mı?
Show TV de 11 sezondur yayınlanan Güldür Güldür Show programının yıldız isimlerinden Bilal karakterini canlandıran Onur Buldu programdan ayrıldı mı? Neden ayrıldı? İşte ayrıntılar

Show TV ekranlarının 27 Şubat 2013 tarihinden bu yana yayınlanmaya devam eden güldürü programı ‘Güldür Güldür Show’ ekibinden üzücü bir haber geldi. Başladığı günden bu yana ana kadroda yer alan Onur Buldu Güldür Güldür Show’dan ayrılacak mı? Programda Bilal Koçyiğit karakterine hayat veren başarılı oyuncunun programa veda edeceği haberleri kulislerde dönerken, ayrılıp ayrılmadığı netleşen sorunun cevabı haberimizde yer alıyor. Kemal Sunal’ın oğlu Ali Sunal tarafından 11 yıldır moderetörlüğünü yürüttüğü programda şimdiye kadar birçok oyuncu programa dahil oldu, bir çoğu yeni projeleri sebebi ile programdan ayrılma kararı aldı. Yeni yüzlerin tanınmasını sağlan program birçok ismin yıldızlaşmasına sebep oldu. Programdan ayrılan isimlerin yeni projelerle ekranlara ya da sinema filmleri ile izleyici karşısına çıktığı biliniyor. Dijitalde ya da televiyonda, beyazperde de ya da reklamlarda rol almaya devam eden isimler ünlerine ün katmış oldular. Yapımını BKM’nin üstlendiği, ilk sezonu Fox TV’de yayınlanan Güldür Güldür Show 2. sezonu itibari ile Show TV’de yayınlanmaya başladı. 10 yıldır burada devam eden program 11. sezonu ile ekranlarda olmaya devam edecek. 25 Haziran 2022 tarihinde kanaldaki 10. sezon finalini yapan programın yeni sezon tarihi henüz netleşmedi. Ancak yeni sezonda Onur Buldu Güldür Güldür Show’da rol alacak mı? Merak ediliyor. Güldür Güldür’den Bilal ayrıldı mı? Güldür Güldür programından Onur Buldu ayrıldı mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...


Onur Buldu ‘Bilal’ Güldür Güldür’den Ayrıldı Mı? Yeni Sezonda Yok Mu?

BKM’nin yapımına imza attığı, yapımcılığını Necati Akpınar’ın üstlendiği, Beşiktaş Kültür Merkezi’nde sahnelenen tiyatro ve komedi türündeki güldürü programının yönetmen koltuğunda Meltem Bozoflu’nun oturduğu, senaryosunu Murat Kepez’in kaleme aldığı, sunuculuğunu Ali Sunal’ın yaptığı, Ramiz Bayraktar’ın müziklerini üstlendiği Güldür Güldür Show programında üzücü bir ayrılık yaşanıyor. Güldür Güldür’ün Bilal’i programdan ayrılıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, BKM’nin 2013 yılından beri ekranda olan fenomen programı ‘Güldür Güldür Show’da çok konuşulacak bir ayrılık yaşanıyor. Sevilen oyuncu Onur Buldu 11 yıldır programda yer alıyordu, Ali Sunal’ın moderatörlüğünü yaptığı ekibe Onur Buldu veda etti.

Güldür Güldür Show’un yeni sezonunda Bilal karakteri ile Onur Buldu yer almayacak.

 

Güldür Güldüür Show ekibinde ayrıca Ali Sunal, Alper Kul, Doğa Rutkay, Onur Atilla, Mahir İpek, Aylin Kontente, Burak Topaloğlu, Meltem Yılmazkaya, Uğur Bilgin, Açelya Topaloğlu ve Aziz Aslan yer alıyor.

Onur Buldu Güldür Güldür’den Neden Ayrıldı?

Ünlü isimlerin konuk olduğu programda çeşitli skeçler yer alan Güldür Güldür Show’un önemli isimlerinden Onur Buldu programdan ayrıldı.

Programda Bilal karakteriyle hafızalara kazınan oyuncunun makyözü ile çekildiği kareyi takipçileri ile paylaşması çeşitli iddiaların ortaya çıkmasına sebep oldu. Onur Buldu paylaşımına ‘Hayranıyım Derya abinin, çok güzel karakterler çıkardık birlikte’ notunu düşmesi iddiaları güçlendirdi. Acun Ilıcalı’nın dijital kanalı ile anlaşan Onur Buldu ‘Sizi Dinliyorum’ programı ile farklı karakterlerde her bölümde ayrı bir ünlü isimle çektiği dizisi yayınlanacak.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre Onur Buldu, artık kariyerine yeni projelerle devam edecek. Onur Buldu son olarak Exxen için 25 Film imzalı ‘Sizi Dinliyorum’ projesine başlamıştı. Bir yandan reklam kampanyası da devam eden Onur Buldu, reklamcıların da en çok teklif götürdüğü oyuncular arasında yer alıyor.


Onur Buldu Kimdir?

4 Ağustos 1982 tarihinde Onur Buldu Bergama, İzmir’de dünyaya geldi. İzmir’in Menemen ilçesinde büyüyen oyuncunun ailesi ise aslen Mazgirt, Tuncelilidir.

Üniversite eğitimini de İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümünde tamamlayan oyuncu İzmir Devlet Tiyatrosu’nda bir süre görev yaptı ve Keşanlı Ali Destanı oyununda oynadı. Daha sonra oyunculuğa daha rahat devam edebilmek için İstanbul’a yerleşen Onur Buldu, birçok dizi ve sinema yapımında rol aldı.

Onur Buldu 2020 yılında Duygu Koz ile evlendi ve çiftin geçtiğimiz haftalarda Masal adında bir kızı dünyaya geldi. 

22-08-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar