MasterChef Türkiye’nin Ana yarışmacı Kadrosunda Kimler Var?

MasterChef Türkiye’nin Ana yarışmacı Kadrosunda Kimler Var?
Tv 8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye’nin 18 kişilik ana kadrosu belli oldu. Yarışmanın ana heyecanı pazartesi gününden itibaren başlıyor.

Ulusal televizyonlarda yayınlanan en başarılı yarışma programlarından biri olan ve Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşan MasterChef Türkiye yeni bir sezona geçtiğimiz haftalarda başlamıştı. Her zaman ki heyecanı ve merakıyla seyirci karşısına çıkan yarışmaya başvuran binlerce aday arasından seçilen yarışmacılar ilk etabın ardından ikili seçmelere kalmış ve ardından da birbirleriyle verdikleri inanılmaz mücadelenin ardından üçlü elemelere kalanlar belli olmuştu. Heyecanın ve merakın her turda daha da arttığı ve adayların 18 kişilik ana kadroya kalabilmek için ter döktüğü ve bildikleri her şeyi ortaya koydukları yarışmalar sonunda üçlü turdan çıkan adaylar ana kadroya kalabilmek için üç farklı takımlar halinde yarışmaya başladılar. Üç takım halinde üç hafta botunca ana kadroya kalabilmek için ter döken yarışmacılardan 18 kişilik ana kadroya kalan isimler belli oldu.

18 Kişilik Ana Kadro Tamam

Tv 8 ekranlarının sevilen ve heyecanla izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye’de heyecan son safhasına geldi. Binlerce aday arasından seçilen aday kadrosu tamamlandı. Son üç haftada üç farklı takım halinde yarışan ve her gün bir adayın ana kadroya kaldığı yarışmada 18 kişilik ana kadroya kalan isimler belli oldu. İlk olarak Metin’in ana kadroya çıktığı yarışmada 18 kişilik kadronun son yarışmacısı ise Sevilay oldu. Oldukça hırslı ve kıran kırana geçen yarışma sonrasında 18 kişilik ana kadroya kalan isimler şunlar,

  1. Grup

Metin, Gamze, Onur, Çağatay, Şeyma, Melih

  1. Grup

Büşra, Fatma Nur, Tayfun, Yağız, Burak Kaan

  1. Grup

Burak Kaya, Dilan, Barış, Kıvanç, Ayaz ve Serpilay

Pazartesi Akşamı Yarışmalar Başlıyor

Tv 8’in başarılı yarışma programı MasterChef Türkiye’de heyecan kasırgası başlıyor. Haftalar önce başlayan ve bu sezonda seyirciyi ekran başına kilitleyen yarışmada 18 kişilik ana kadro belli oldu. Binlerce aday arasından seçilen 18 kişilik kadro pazartesi gününden itibaren takımlar halinde yarışmalara başlayacak ve MasterChef’in 2022 şampiyonu olabilmek için ter dökecek ve bildikleri her şeyi tabağa yansıtmaya çalışacaklar. Yarışmanın jüri üyeleri ise Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’ndan oluşuyor. Program kanalın en çok reyting alan yapımlarının başında geliyor.

22-08-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar