Gülseren Budayıcıoğlu Deprem Programı Yapacak

Gülseren Budayıcıoğlu Deprem Programı Yapacak
Televizyonda yayınlanan ve kitaplarından uyarlanan reyting rekortmeni dizilerin kitaplarının yazarı Gülseren Budayıcıoğlu Star Tv için Deprem programı yapıyor.

Son dönemlerde televizyon ekranlarında yayınlanan pek çok dizinin kitabının yazarı olan Gülseren Budayıcıoğlu özellikle psikolojik gerilim türünde ve dram türünde yayınlanan dizilerle adını sıkça duyurdu. Kaleme aldığı kitapların diziye uyarlamasıyla ve bu dizilerin seyirciden büyük ilgi görmesiyle yakından tanınmaya başlayan yazar özellikle Tv 8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda ile büyük bir çıkış yakaladı ve peşinden de Camdaki Kız, Masumlar Apartmanı ve Yalı Çapkını ile bu tanınırlığını yoğun olarak artırdı. OGM Pictures tarafından diziye uyarlanan kitaplarının ardından ünlü yazar bu günlerde yine Star Tv ekranlarında değişik bir programla seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dünden Bugüne adını taşıyan ve ünlü isim Ceyda Düvenci tarafından sunulacak program Star Tv ekranlarında hafta içi her gün ekrana gelecek.

Dünden Bugüne Programı

Son yıllarda Tv 8, Star Tv, TRT 1 ve Kanal D ekranlarında yayınlanan ve seyircinin heyecanla izlediği dizilerin uyarlandığı kitapların yazarı olan ünlü isim Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitaplarından uyarlanan yeni diziler yolda. Oldukça popüler olan dizilerin yazarından şimdi de hafta içi her gün yayınlanacak bir program geliyor. Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan program için hazırlıklar son aşamaya gelirken programın hafta içi her gün ekrana geleceği öğrenildi. Ünlü sunucu ve oyuncu Ceyda Düvenci’nin moderatörlüğünde gerçekleşecek olan ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun programa mesleki bilgileri ve tecrübeleriyle katkıda sunacağı öğrenildi. Dünden Bugüne adlı program özellikle başta depremden zarar gören depremzedeleri programa konuk olarak alırken aynı zamanda psikolojik sorunlar yaşayan başka insanların da programa katılması bekleniyor. Star Tv’nin yeni kuşak programı Dünden Bugüne’nin detaylarına ilişkin henüz bir bilgi bulunmuyor.

Gülseren Budayıcıoğlu Dizileri Hangileri

Son yılların en popüler dizilerinin uyarlandığı kitapların yazarı olan Gülseren Budayıcıoğlu televizyon seyircisi tarafından oldukça yakından tanınıyor. Aldığı reytinglerle kanalların lokomotif dizileri olan yapımlara imza atan ünlü yazarın kitabından uyarlanan diziler arasında

-          İstanbullu Gelin Star Tv

-          Kırmızı Oda Tv 8

-          Doğduğun Ev Kaderindir Tv 8

-          Masumlar Apartmanı TRT 1

-          Camdaki Kız Kanal D

-          Yalı Çapkını Star Tv

-          Çöp Adam Star Tv

-          Terzi Netflix

17-02-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar