Gupse Özay 2. filmi için bakın ne yapacak!

Gupse Özay 2. filmi için bakın ne yapacak!
Gupse Özay ikinci film çekimleri için kolları sıvadı. Oyunculuk için herşeyi yapmaya hazırım diyen Gupse Özay bakın bu sefer ne yapacak? İşte Gupse Özay'ın yeni filmi ve yeni planları ile ilgili tüm detaylar.

Ünlü oyuncu Gupse Özay ikinci filmi için hazırlıklara başladı. Barış Arduç ile birlikteliğinden gündeme gelen Gupse Özay ikinci filmi için öyle birşey yapacak ki...

Gupse Özay ikinci film çekimleri için kolları sıvadı. Oyunculuk için herşeyi yapmaya hazırım diyen Gupse Özay bakın bu sefer ne yapacak? Deliha filmi için kilo alan Gupse Özay bu sefer ne yapacak?

Beğenilerek izlenen Deliha filminin ardından ikinci filmi için hazırlanan Gupse Özay filmdeki rolü için kilo almaya karar verdi. Başarılı oyuncu Gupse Özay kaç kilo alacak? İkinci kez kilo almayı planlayan Gupse Özay Deliha filmi için 15 kilo almıştı. Oyunculuk için herşey yaparım diyen güzel oyuncu ikinci filmin yönetmenliğinide üstlenecek.

Gupse Özay kimdir?

30 Temmuz 1984 doğumlu Gupse Özay, Türk oyuncu ve senarist. Gupse Özay, Çerkes kökenli bir aileden İzmir'de dünyaya geldi. Çerkesçe olan adı "canımın içi" anlamına gelmektedir. Gupse Özay Ege Üniversitesi Radyo Tv ve Sinema bölümünde okumuştur.

03-07-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar