Şevkat Yerimdar yeni bölümde neler olacak?

Şevkat Yerimdar yeni bölümde neler olacak?
Şevkat Yerimdar 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Şevkat Yerimdar yine bomba gibi bir bölümle ekranlarda olmaya hazırlanıyor. Bakalım Şevkat Yerimdar 7. yeni bölümde neler olacak?

Fox TV ekranlarında yayınlandığı günden beri ilgiyle ve beğeniyle takip edilen Şevkat Yerimdar bu hafta 7. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Dizinin 7. bölümünün tanıtım fragmanı yayınlandı. Heyacanla beklenen 7. bölümde neler olacak?
 

7. bölümde neler olacak?
Şevkat Yerimdar 7. Bölümde Esin kararlıdır. Esin ile Şevkat’in yakınlaşmaları etraflarındakilerinde ilgisini ve dikkatini çekmiştir. Bunun fark dilmemesi için Şevkat'in duygularının önüne geçmesi gerekmektedir. Esin ise tam tersine bütün bu duyguları açığa çıkarma niyetindedir. 
Bütün bu olacakların ayrıntılarını 7 Temmuz 2017 Cuma akşamı Fox Tv ekranlarında bulabilirsiniz. Şevkat Yerimdar 7. bölümünü canlı tv kalitesiyle de takip edebilirsiniz.
6. bölümde neler oldu?

Şevkat ve Esin arasındaki iddia devam eder.  Esin bacağı kırılmış numarası yaparak, Şevkat’ten intikam alma peşindedir. Esin Şevkat’e hem naz yapar hem de her işine onu koşturur. Bora ise Esin’le tekrar yakınlaşmak bir yol ararken aradığı fırsatı bir anda buluverir. Daha sonra ki hedefi de Esin’in gözü önünde Şevkat’i rezil etmektir. Bunun için Şevkat’e  bir tuzak hazırlar, fakat Şevkat’in de ona bir sürprizi vardır.
Şevkat’in İsmail’e kız isteme macerası Cuma olayın içine girince bir facia ile sonuçlanmıştır. Bozkır ve Gülperi onlar yüzünden kavgaya tutuşur hatta boşanma kararı alırlar. Gülperi kocasını evden atınca ona sahip çıkmak Şevkat’e düşer. Bozkır’ı evine alan Şevkat kısa sürede yaptığına pişman olur ve karı kocanın arasını yumuşatma çalışmalarına başlar. Mahalle esnafı da, Cuma’yı işleterek ona eğlenceli bir ceza verir.

01-07-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar