Gürse Birsel'den Jet Sosyete bombası!

Gürse Birsel'den Jet Sosyete bombası!
TV8'in kahkaha tufanı dizisi Jet Sosyete'den müjde var. Hem başrolü hem senaristi Gürse Birsel'den Jet Sosyete ile ilgili önemli açıklama..

Hem senaristliğini ve hem de başrol oyunculuğu üstlendiği Gürse Birsel'in sevilen dizisi Jet Sosyete ile ilgili müjde geldi. Geçtiğimiz aylarda ekranlara veda eden dizinin akıbeti ne olacak? Puhu Tv'de yayınlanacak haberleri çıkan Jet Sosyete dizinin bu durumuna Gürse Birsel son noktayı koydu. İşte güzel ve başarılı isim Gürse Birsel'den gelen Jet Sosyete müjdesi..

Gürse Birsel'den Jet Sosyete müjdesi!

TV8 ekranlarında 2 sezondur yayınlanan Jet Sosyete bu yaz sezonuna girmeden önce ekranlara veda etti. TV8'i reytinglerde çok tatmin edemeyen dizinin yeni sezonda yani 3. sezonda dijital platformda yayınlanacağı söyleniyordu. Fakat bununla ilgili net bir açıklama gelmemişti. Jet Sosyete hayranları ise bu durumu oldukça merak ediyorlardı. Hemen hemen her gün internet üzerinden 'Jet Sosyete 3. sezon digital platformda mı yayınlanacak?, Jet Sosyete yeni sezonda TV8 ekranlarında olmayacak mı?' gibi soruların yanıtını arıyorlardı. Fakat dizinin televizyon dünyasına veda etmesinden bu yana bu konu ile ilgili net bir açıklama yapılmamıştı. Yeni sezona sadece aylar kala beklenen haberi dizinin hem başrol oyunculuğunu hem de senaristliğini üstlenen Gürse Birsel verdi. Gürse Birsel, Jet Sosyete dizisinin yeni sezonda yayınlanıp yayınlanmayacağı ile ilgili yaptığı açıklamada 'Toplanıp, giyinip, saçları tarayıp İstanbul’a gelme, sete gidip dekordu kostümdü filandı toplantılar yapma, seyirciye güzel “jet-sosyetik” haberler verme zamanı.' ifadelerine yer verdi.

Başarılı isim Gürse Birsel'in bu açıklamasının ardından dizinin yeni sezonda digital platform da yayınlanacağı kesinleşti. Dizinin televizyon ekranlarından alınmasının nedenlerinden biri de 120 dakikalık bölümler idi. Hem senaristliğini hem başrol oyunculuğunu yapan Gürse Birsel bu konu da çok zorlanıyordu. Çözümü ise diziyi digital platformlar da yayınlamakta buldu. Artık Jet Sosyete dizisi 120 dakikalık değil de 45-50 dakikalık bölümlerle dijital platformlar da izleyicisinin karşısına çıkacak. Bir BKM yapım olan Jet Sosyete için digital platformlar ile görüşmeler yapılıyor. Puhu TV'de yayınlanması beklenilen ve konuşulan dizi bakalım hangi digital platform kanalında yayınlanacak? Jet Sosyete dizisi için atılan bu adım işe yarayacak mı? Bu sorunun cevabını yeni sezonda hep birlikte göreceğiz..

15-07-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler