Hayranları Diriliş Osman dizisine tepki gösterdi!

Hayranları Diriliş Osman dizisine tepki gösterdi!
Burak Özçivit'in başrolde yer alacağı Diriliş Osman dizisi daha başlamadı ancak daha şimdiden hayranlarının tepkisiyle karşılaştı.

Diriliş serisi Diriliş Osman dizisiyle devam edecek. Yeni sezonda ekranlardan göreceğimiz dizinin hayranları, diziyle ilgili bir durumdan büyük rahatsızlık duyuyor. Burak Özçivit'in başrolde yer alacağı Diriliş Osman dizisi bakın hangi sebepten ötürü hayranlarının rahatsızlık duymasına sebebiyet verdi.

Türk televizyon tarihinin yakın dönemine damgasını vuran Diriliş Ertuğrul'un bitmesiyle birlikte gözler Diriliş Osman dizisine çevrilmiş durumda. Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığını üstlendiği Diriliş Osman, ATV ekranlarından izleyicisiyle buluşacak. Diriliş Ertuğrul ise 5 yıl boyunca TRT 1'den ekranlara gelmişti. Yeni dizinin ATV'de olması önemli bir kısım Diriliş izleyicisini pek de memnun etmedi. 

5 sezondur neredeyse her Çarşamba akşamını TRT 1'de Diriliş Ertuğrul izleyerek geçiren serinin hayranları kanal değişikliğine tepki gösterdi. Yapım Mehmet Bozdağ, geçen hafta Diriliş Osman'ın ATV'de yayınlanacağını açıklamıştı. Bu haberi alan serinin hayranları daha önce olduğu gibi TRT 1'den izlemek istediğini dile getirdi. Bunun en büyük sebebi tabii ki alışkanlıklarının bozulacak olması. Bunun yanı sıra Türk tarihinin önemli şahsiyetlerden biri olan Osman Bey'in hayatını konu alacak dizinin devlet kanalında değil de özel bir kanalda yayınlanacak olması da olabilir. Hayranların homurtuları artınca konuyla ilgili bir anket yapıldı. Milliyet Cadde yazarı Ali Eyüboğlu, köşe yazısında bu konuya değindi ve yaptığı anketi okurlarıyla paylaştı. Yapılan ankette "Diriliş Osman hangi kanalda yayınlansı istersiniz" diye soruldu. Ankete katılanların %92'si TRT 1 cevabını verirken %8 ATV dedi. Eyüboğlu, bu durumun reytinglere yansımayacağını düşündüğünü ifade etti.

Kanal değişikliğiyle ilgili gelen tepkiler bir süre daha devam edecek gibi görünüyor. Ancak Diriliş Osman dizisi başlayınca tepkiler zamanla azalacak ve bitecektir. Bakalım Diriliş hayranlarının kanal değişikliğine olan tepkisi dizinin reyting oranlarına etki edecek mi?

Diriliş Osman dizisinde Osman Bey göründü

Diriliş Osman dizisinin başrolü Burak Özçivit, yeni karakteri Osman Bey kılığına bürünerek sette çektirdiği fotoğraf basınla paylaşıldı. Fotoğrafta şaha kalkmış bir atın sırtında yer alan Burak Özçivit'i gören Diriliş hayranlarının heyecanı gitgide artmaya devam ediyor. Diriliş Osman dizisi sonbahar aylarında ATV'den ekranlara gelecek.

14-07-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler