Güvercin 13. Bölüm izle!

Güvercin 13. Bölüm izle!
Star Tv’nin Pazar akşamlarına imza atan Güvercin dizisi 13. Bölümü izleyicisiyle buluşuyor. Pazar akşamı ekrana gelecek Güvercin 13. Bölümünde Ökkeş'e yapılan büyük ihanet ne?

Star Tv’nin Pazar akşamlarına imza atan Güvercin dizisi 13. Bölümü izleyicisiyle buluşuyor. Kenan’ın  Zülüf'le yaşamaya başladığı Güvercin dizisinde rahat durmayan Kevsa hapse atılıyor. Pazar akşamı ekrana gelecek Güvercin 13. Bölümünde Ökkeş'e yapılan büyük ihanet ne? Güvercin son bölümde yaşananlar ve yeni bölümde olacaklar haberimizde. Şimdi detaylar

Güvercin 13. Bölüm izle!

Yapımcılığını Pastel Film, Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği Güvercin dizisinde Zeliha, hatayla Nefise’yi vurmuş ve zavallı kadının  bebeğini kaybetmesine yol açmıştı. Birbirlerine sevdalarını itiraf edip gönüllerince yaşamaya karar veren Zülüf ve Kenan, Kavvilerle Cibranoğulları arasındaki kan davasının yeniden başlaması üzerine ne yapacaklarını şaşırırlar. Bir anda iki aile arasındaki düşmanlığın ortasında kalan Zülüf bir tercihle karşı karşıyadır.

Ökkeşe ihanetle karşı karşıya!

Torununun ölümüne sebep olduğu için kendini affedemeyen Zeliha içeride acılarıyla baş başadır. Kevsa’nın intikam için harekete geçtiğini öğrenen Kenan, Zülüf’ün annesinin uğradığı haksızlık yüzünden kahrolduğunu görünce Zeliha’yı kurtarmak için büyük bir fedakarlık yapar. Ökeş, Nimet’le evlenmiş ancak olaylar durulmamıştır. Konağa geri dönen Kevsa, yerini sağlamlaştırmak için Ökkeş’le evlenen Nimet’le nasıl baş edecek? Ökkeş’e yapılan ihanet ve kan davası tüm detaylarıyla 15 Mart Pazar akşamı Star Tv’de yayınlanacak Güvercin’de. Canlitv olarak keyifli seyirler diliyoruz.

Güvercin Dizisi son bölümde yaşananlar?

Yanlışlıkla Nefise’yi vuran Zeliha, bebeğini kaybetmesine yol açmış ve vicdan azabıyla kıvranmaktadır. Bu arada Kavvilerle Cibranoğulları arasında yeniden hortlayan kan davası, aşklarını itiraf eden Zülüf ve Kenan’ı ateşin ortasında bırakır. Zülüf, bir ayndan Kenan’a duyduğu his diğer yandan karşı karşıya kaldığı zorunluluklar arasında bir tercih yapacaktır. Torununun ölümüne sebep olan Zeliha’yı şimdi içeride daha büyük acılar beklerken Kevsa da intikam için harekete geçmiştir. Annesine üzülen Zülüf’ün kahrolduğunu gören Kenan, Zeliha’yı kurtarmak için büyük bir fedakarlığa girişir.

Güvercin Dizisi Ne Anlatıyor?

Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Menderes Samancılar, Nursel Köse, Devrim Saltoğlu, Toprak Sağlam, Osman Albayrak, Gülen Kahraman Yıldır, Eslem Akar, Genco Özak, Işıl Dayıoğlu, Bülent Bilgiç gibi usta oyuncuların görev yaptığı Güvercin dizisi bir güneydoğu gerçeğine parmak basıyor. Issız bir köşede kuyu içinde ölümü bekleyen Zülüf, atıldığı kuyudan genç bir adam tarafından kurtarılır. Bir mucize gibi karşısına çıkan Kenan gerçekte kan davalı olduğu ailenin oğludur. Hiçbir şeyden haberi olmayan Kenan ise kuyuda ölümünü  bekleyen kıza aşık olur. On beş yıl önce işlenen cinayet yüzünden kan davalı olan iki aile yeni bir davanın arefesindedir. Kim bilir tertemiz bir aşkın filizi bu kanı temizleyecektir.

15-03-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar