Güvercin 4. Bölüm İzle!

Güvercin 4. Bölüm İzle!
Güvercin 4. Bölüm İzle; 15 Aralık Pazar akşamı 4. Bölümüyle ekrana gelen Güvercin dizisini tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Güvercin 4. Bölüm İzle; Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Menderes Samancılar ve Nursel Köse’nin başrolünü paylaştığı Güvercin Dizisi 15 Aralık Pazar akşamı saat 20.00’da Star Tv’de ekrana geliyor. İmkansız bir aşk, töre ve intikam üçgeninde gelişen ve ne yazık ki aşkın her şeyi çözemediği ve törenin hayatları belirlediği Güvercin Dizisi yayınlanmaya başladığı ilk bölümden itibaren seyirci tarafından sevilmeye başlandı. Gaziantep’te çekilen dizide babası hapisten yeni çıkan Zülüf her şeye rağmen hayata tutunmaya çalışan biridir. Babaları öldürülen Kenan’la tanışınca birbirine aşık olmaya başlarlar ancak her şey sandıkları kadar kolay olmayacaktır. Pazar akşamlarının yeni dizisi Güvercin bu akşam 4. Bölümüyle ekrana geliyor. Diziyi tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

GÜVERCİN SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Star Tv’de seyirciyle yeni buluşan Güvercin bu akşam 4. Bölümü ile seyircinin karşısına çıktı. Geçtiğimiz bölüm babasının katili olarak gördüğü Bedir’i düğünde vuran ve kayıplara karışan Ökkeş her yerde aranmaktadır. Ökkeş’in abisi Kenan ise babalarının katili Bedir’i hastaneye ulaştırmak için elinden gelen her şeyi yapmıştır. Zülüf ise yaşananlardan sonra konaktan ayrılmıştır. Tüm bunların sonunda Zülüf babasının katil olmadığını ispatlamak ve babasının adını aklamak için konağa geri dönmeye karar verir.

Güvercin 4. Bölüm Özeti!

Düğünde yaşananlar ve bedir’in Ökkeş tarafından vurulmasının ardından iki aile arasına tekrar kan bulaşmıştır. Zülüf ise yaşananlara dayanamayarak konaktan ayrılmıştır. Ancak Zülüf yaşananları düşünmüş ve babasının katil olmadığını ispatlamak ve adını temize çıkarmak için konağa geri döner. Zülüf, Kenan’a artık kan dökülmemesi ve her şeyin yoluna girmesi için geri döndüğünü söylemek zorunda kalır. Kenan’sa Zülüf’ün konağa geri dönmesiyle içten içe umutlanır. Kevsa ve Celil Ökkeş’i içerden çıkarmanın derdindedir.

Öbür taraftan babasının katil olmadığını ispatlamak için her şeyi yapmaya kararlı Zülüf bunun için yıllardır sakladığı ve elindeki tek delil olan tespih taneleriyle bu işi çözmenin hiçte kolay olmadığının farkına varır. Bu arada da Kenan’la aralarında başlayan yakınlaşma onu korkutmaktadır.

Güvercin 4. Bölümü tek parça izlemek ve Güvercin’le ilgili tüm gelişmelerden haberdar olmak için canlitv.com adresini takip etmeye devam edin.

15-12-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar