Güvercin ilk bölümüyle Star Tv izleyicisiyle buluşuyor

Güvercin ilk bölümüyle Star Tv izleyicisiyle buluşuyor
Bu akşam yayınlanacak Güvercin ilk bölümüyle Star Tv izleyicisiyle buluşuyor. Güvercin dizisinde kimler oynuyor, dizinin konusu nedir?

Alışılmışın dışında bir dizi Star Tv’de ekrana geliyor. 24 Kasım Pazar günü saat 20:00’de ekrana gelecek dizi Kenan  ile Zülüf’ün benzersiz aşk hikayesini anlatıyor. Usta isimlerin rol aldığı dizi rekabetinin olmadığı günde yayınlanması ayrı bir avantaj olacak. Bu akşam yayınlanacak Güvercin ilk bölümüyle Star Tv izleyicisiyle buluşuyor. Güvercin dizisinde kimler oynuyor, dizinin konusu nedir diye merak edenler için haberimizde …

Güvercin ilk bölümüyle Star Tv izleyicisiyle buluşuyor

İlk bölümü 24 Kasım Pazar günü saat 20:00’de Star Tv’de yayınlanacak Güvercin dizisi geri sayıma başladı. Dizi dünyasının usta oyuncuları Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Menderes Samancılar, Nursel Köse, Devrim Saltoğlu, Toprak Sağlam, Osman Albayrak, Gülen Kahraman Yıldır, Eslem Akar, Genco Özak, Işıl Dayıoğlu, Bülent Bilgiç, Berke Üsdiken, İdil Memi, Sabri Memi, Sabri Memi, Dilan Telkök, Gözde Fidan, Tolga Pancaroğlu, Enver Akbaş’ın görev yaptığı dizi rakipsizgünde olmanın keyfiyle seyircisine farklı bir dizi keyfi sunacak.

Güvercin dizisi ne anlatıyor?

Gaziantep gibi dizi sektörüyle altın sezonunu yaşayan bir kentte çekilen Güvercin dizisini Halil Özer ve ekibi yazıyor. Gaziantep'te geçen hikayesi kentle özdeşlesen ünlü Zeugma'nın gizemli "Çingene Kızı" eksenli olan dizi Gaziantep'teki mitolojik bir hikayeden esinlenilerek yazıldı. Pastel Film, Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün yapımcılığını üstlendiği dizisinin yönetmeni ise Altan Dönmez. İç ısıtan bir atmosferde çekilen dizi, Almila Ada'nın canlandırdığı Zülüf ile Mehmet Ali Nuroğlu'nun can verdiği Kenan'ın dillere destan aşkını anlatacak. Güvercin dizisi tanıtımda şu cümlelerle anlatıldı. " Zülüf, kuş uçmaz kervan geçmez, dağların doruklarında kör bir kuyuda ölümü beklemektedir. Bir çingene kızı gibi yerin yedi kat dibindedir. Zülüf, atıldığı bu kuyudan genç bir adam tarafından kurtarılır. Bir mucize gibi karşısına çıkan Kenan’ın kim olduğunu öğrendiğinde ise hayatının şokunu yaşar. Kuyunun başında beklemekte olan Kenan, akşam güneşinin kızıllığı altında, güzelliğiyle dillere destan Zülüf’ü görür kuyudan çıkarken. Kenan’ın dizlerinin bağı çözülür, yer ve gök alt – üst olur. On beş yıl önce işlenen cinayet yüzünden etrafa saçılan kan, o günden sonra her iki aileye de bulaşacaktır. Ta ki bir gün aşk gelip, her şeyi temizleyene dek…"

Güvercin ilk bölümde neler yaşanacak?

Bedir Kavvi cezaevinden tahliye olur. Arkadaşı Ahmet Cibranoğlu’nun cinayetiyle suçlanarak girmiştir cezaevine. Amacı kızı Zülüf, oğlu Müslüm ve karısıyla beraber hayatına kaldığı yerden devam etmek olan Bedir’in hapisten çıkması can düşmanı Cibranoğulları’nı rahatsız der. Cibranlar’ın küçük oğlu Ökkeş, Bedir’e karşı intikam yeminleri ederken, işlerin başındaki abisi Kenan onu durdurmak ister. Üstelik Kavvilerin oğlu Müslüm ile Cibranoğulları’nın kızı Nefise liseden beri birbirlerini sevmiş ve gizlice kaçmışlardır. İki aile yeniden karşı karşıya gelince Bedir, ne yapacağını şaşırır. Ökkeş tabancası ve yanına aldığı adamlarla Nefise’yi kaçıran Müslüm’ün peşine düşer. Bedir ve Kenan olayın kan davasına dönüşmesini engellemek için elinden geleni yapmaya çalışır. Canlitv olarak Güvercin'e başarılar diliyoruz.

24-11-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar