Güzel oyuncu Alina Boz'un yeni dizisi!

Güzel oyuncu Alina Boz'un yeni dizisi!
Paramparça dizisinin güzel oyuncusu Alina Boz yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Yeni sezona damga vuracak bir yapımda rol alacak Alina Boz'un yeni dizisi ne? Alina Boz'un yeni dizisi ne zaman başlayacak?

Star TV ekranlarına damga vuran dizi Paramparça'nın güzelliği ile adından sıkça söz ettiren oyuncusu Alina Boz yeni sezonla televizyon ekranlarına geri dönüyor. Alina Boz hangi dizide rol alacak? Alina Boz yeni sezonda hangi rol ile karşımıza çıkacak? Alina Boz'un rol aldığı dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin ne zaman başlayacağı ise merak konusu. İşte Alina Boz'un yeni dizisi ile ilgili tüm detaylar..

İŞTE ALİNA BOZ'UN YENİ DİZİSİ

Güzel oyuncu Alina Boz,Birol Güven'in yazdığı dizide rol alacak. Dizide Alina Boz'un yanı sıra Sibel Can ve Emra Kınay da yer alıyor. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan dizinin adı ise Sevda'nın Bahçesi. Sibel Can'ın yıllar sonra ekranlara geri döndüğü dizi merakla bekleniyor. Boz'un adı Ortaks Yapım'ın Günah dizisinde de geçmiş ancak anlaşma sağlanamamıştı. "Sevda'nın Bahçesi"nin Kanal D'de cumartesi akşamları yayınlanması planlanıyor. Yeni dizi Sevda'nın Bahçesi'ni izlemek için KANAL D CANLI İZLE adresinden takip edebilirsiniz.

SİBEL CAN VE EMRE KINAY'DA DİZİNİN KADROSUNDA!

Sibel Can yeni dizisi ile ilgili olarak “Bu yıl sahne aldığım tüm konserler ayaklarımı yerden kesti. Bu aralar hem konser, hem albüm, hem de dizi heyecanını aynı anda yaşıyorum. Sahneden sonra en büyük ilgi alanım oyunculuk. Oyunculuğu çok severek ve aşkla yapıyorum. Emre ile yeniden farklı bir projede beraber çalışmak şimdiden beni çok heyecanlandırdı. Ekranlarda olmak da sonsuz bir mutluluk veriyor” açıklamasını yaptı.

Sesi ve güzelliği ile Türkiye'nin en gözde kadınlarından olan ünlü sanatçı Sibel Can ekranlara geri dönüyor.Ünlü şarkıcı, 'Berivan' yapımında beraber rol aldığı Emre Kınay ile ‘Sevdanın Bahçesi’ dizisiyle hayranlarının karşısına çıkacak. Sibel Can en son Tarık Akan ile birlikte rol aldığı 'Ah İstanbul' dizisinde karşımıza çıkmıştı. Şimdi ise 11 yıl aradan sonra Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizi 'Sevdanın Bahçesi'nde tekrardan izleyicisiyle buluşacak. Sibel Can'ın yeni dizisi 'Sevdanın Bahçesi' ne zaman başlayacak? Sevdanın Bahçesi'nde hangi oyuncular rol alacak? Dizinin yeni bölümlerini canlı izlemek için KANAL D CANLI İZLE adresini tıklayın...

25-08-2017
Yazar Hakkında
Merve Temel

Merve Temel

Merve, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 1994 yılında dünyaya geldi. Gebze Endüstri Meslek Lisesi Grafik Tasarım bölümünden 2012 yılında mezun ol .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler