Şevkat Yerimdar'ın 14. bölümünde mahalleye Seval geliyor.

Şevkat Yerimdar'ın 14. bölümünde mahalleye Seval geliyor.
Cuma akşamlarının sevilen dizisi Şevkat Yerimdar 25 Ağustos Cuma akşamı 14. bölümüyle ekranlarda olacak. Bu bölümde Şevkat'in eski sevgilisi Seval mahalleye bomba gibi düşecek. 14. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Şevkat Yerimdar Fox Tv'de yayınlanacak 14. bölümüyle izleyenlerine oldukça heyecanlı dakikalar yaşatacak. Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Şevkat Yerimdar yeni bölümüyle cuma akşamı ekranlarda olacak.

Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Şevkat’in eski sevgilisi Seval mahalleye gelecek ve Şevkat'in Seval hakkında öğrendiği sır ona karşı elini kolunu bağlayacak. 

14. bölümde neler olacak?

Şevkat’in eski sevgilisi Seval mahalleye geldikten sonra Şevkat Esin cephesinde her şey değişir. Şevkat Seval hakkında öğrendiği sırdan sonra Seval’in her dediğini yapmaya başlar. Esin bu durumu yanlış anlar. Esin ve Şevkat’in arası açılmaya başlar. Şevkat Esin’in gönlünü alamaya çalıştıkça işler daha da karışır. Bora Şevkat’ten intikam almak için, onun canını yakacak planlar yapar. Tezene ve İsmail aşkı arasına Erkan girer. Tezene sürekli Erkan’la vakit geçirmek ister. Olsen’in devraldığı kahve sinek avlamaktadır.

Son bölümde neler oldu?

Şevkat geçirdiği kazada yaralanır ve nikaha vaktinde yetişmesi artık çok zordur. Esin, nikah memuruna evet demek üzereyken Şevkat yetişir ve Esin ‘i kaçırır. Gizem ve Sanem de  Şevkat'e vakit kazandırmaya çalıştıkça Bora işleri hızlandırır.

Selami, kahveyi bir başkasına devredip Kore'ye sevdiği kızın yanına gitmeye karar verir. Bu ayrılık herkesi çok üzmüştür. Kahveyi alan Olsen çok büyük hayallerle mahalleye yerleşir.

Mahalleye yeni gelen tek kişi kahveyi devralan Olsen değildir. Esin ve Şevkat'in hayatına hiç ummadıkları biri sürpriz bir şekilde girer.

24-08-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar