Güzel oyuncu Kanal D'nin Sadakatsiz dizisine dahil oldu!

Güzel oyuncu Kanal D'nin Sadakatsiz dizisine dahil oldu!
Yeni sezonda Kanal D'den ekrana gelecek Sadakatsiz dizisine yeni bir isim daha katıldı. Melis Sezen, Sadakatsiz dizisinde rol alacak.

Önümüzdeki haftalarda Kanal D'den ekrana gelmeye başlayacak Sadakatsiz dizisi önemli bir oyuncuyu daha oyuncu kadrosuna ekledi. Melis Sezen, Dr. Foster isimli dizinin uyarlaması olan Sadakatsiz dizisinde rol alacak.

Medyapım, uzun süredir ekrana getirmeyi planladığı Sadakatsiz dizisi için çalışmalarını hızlandırdı. Yeni sezonda Kanal D ekranlarında izleyeceğimiz Sadakatsiz dizisinde oyuncu kadrosu yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Merakla beklenen Sadakatsiz dizisine son eklenen isim Melis Sezen oldu.

Sadakatsiz dizisinde oyuncu kadrosu ortaya çıktı

BBC'de yayınlanan başarılı İngiliz draması Dr. Foster'dan uyarlanan Sadakatsiz dizisinde daha önce Cansu Dere, Caner Cindoruk, Özge Özder, Eren Vurdem, Taro Emir Tekin, Berrin Keklikler, Yeliz Kuvancı, Burak Sergen, Nazlı Bulum, Gözde Seda Altuner, Olcay Yusufoğlu gibi önemli oyuncuların rol alacağı kesinleşmişti. Hazırlıklarına son hız devam edilen Sadakatsiz dizisinin afişleri geçtiğimiz gün ortaya çıkmıştı. Önümüzdeki günlerde DE Sadakatsiz dizisi için sete çıkılacak. Ekim ya da Kasım ayında merakla beklenen Sadakatsiz dizisinin Kanal D'de başlaması bekleniyor.

Melis Sezen kimdir?

Melis Sezen, 2 Aralık 1993 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Lise eğitimini tamamlamasının ardından Koç Üniversitesini kazanmış ve Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü'nde mezun olmuştur. Mezuniyetinin ardından oyunculuğa yönelen Melis Sezen, ayrıca profesyonel anlamda dansçılık yapmaktadır. İlk dizi tecrübesini 2016 ve 2017 yıllarında Star TV'de yayınlanan, başrollerini Birce Akalay, Ufuk Özkan ve Kanbolat Görkem Arslan'ın paylaştığı Hayat Bazen Tatlıdır dizisiyle yaşamıştır. Melis Sezen, Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde Asya Turan karakterini canlandırdı.

Sonrasında yine Star TV'den ekranlara gelen ve başrollerinde Hande Erçel ile Tolgahan Sayışman'ın yer aldığı Siyah İnci dizisinde rol aldı. Melis Sezen, 2017 ve 2018 yıllarında ekranlarda olan bu dizide Ebru karakteriyle izleyici karşısına çıktı.

Dizilerle giriş yaptığı oyunculuk kariyeri bir sinema filmiyle devam etti. Ay Yapım imzası taşıyan ve 7 Aralık 2018 tarihinde vizyona giren Bizim İçin Şampiyon filminde rol aldı. 2019 yılında Kanal D'de yayınlanan Leke dizisinde Yasemin karakterini canlandırdı. 6 Aralık 2019 tarihinde vizyona giren Mucize 2 Aşk filminde rol aldı.

12-09-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler