TRT1’de yepyeni bir yapım Türkan Hanım’ın Konağı ne zaman başlıyor?

TRT1’de yepyeni bir yapım Türkan Hanım’ın Konağı ne zaman başlıyor?
İlklerin kanalı olan TRT1’de yepyeni bir program daha başlıyor. İzleyici hem dizi hem de program formatını taşıyan merak ediyor, Türkan Hanım’ın Konağı ne zaman başlıyor?

İlklerin kanalı olan TRT1’de yepyeni bir program daha başlıyor. İzleyici hem dizi hem de program formatını taşıyan merak ediyor, Türkan Hanım’ın Konağı ne zaman başlıyor? Birbirinden kült dizilere ev sahipliği yapan TRT 1 “Türkan Hanım’ın Konağı” ile Türk televizyonlarında bir ilki daha gerçekleştirmenin heyecanını yaşıyor. Diz ve program özelliğiyle bir ilk yapım özelliğini taşıyan Türkan Hanım Konağı nasıl bir formatla ekrana gelecek? Şimdi detaylar

TRT1’de yepyeni bir yapım Türkan Hanım’ın Konağı ne zaman başlıyor?

Diriliş Ertuğrul, Payitaht Abdülhamit, Masumlar Apartmanı… Birbirinden özgün ve dinamik dizilerin adresi TRT 1 ekranlarında yepyeni bir format, yepyeni bir yapım izlemek isteyen dizi severlerle buluşmak için gün sayıyor. Pazartesi akşamlarına damga vurması beklenen Türkan Hanım’ın Konağı 14 Eylül’de ilk bölümüyle evlerimize konuk olacak. Şimdiye kadar denenmemiş bir formatla, aynı anda hem bir dizi hem bir program olma özelliği ile bir ilke imza atan Türkan Hanım’ın Konağı özgün modeliyle diğer kanallara da örnek olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Türkan Hanım’ın Konağı ne zaman başlıyor? 

Bir dizide ya gerçek hayattan alınmış bir hikaye ya da kurgu hikaye anlatılır. Türkan Hanım’ın Konağı ise masal ile gerçeği, fantezi ile hakikati, hikâye ile gerçeği aynı yapımda buluşturuyor. Sıcacık bir aile ortamı, geçmişte kaldığına inandığımız samimiyet, sevinci ve kederi kader edinmiş insanlar Türkan Hanımın Konağı’nda buluşuyor. Her hafta örnek bir konunun işleneceği dizide başrolü oynayan Türkan Hanım, 5000 yıllık geleneklerimizden süzülüp gelen köklü mirası ile hem konağındaki büyük ailesine hem de ekran başındaki izleyicilere anlatarak onlara yol gösterecek. Bilindiği üzere bu yılki dizilerde konuk oyuncu modası başladı. Aynı modaya uyan Türkan Hanımın Konağı’nda da her bölümde sevilen bir sanatçı veya alanında uzman bir konuk programa eşlik edecek.

Türkan Hanım'ın Konağı ilk bölümde neler olacak?

14 Eylül Pazartesi sabahı TRT1’de yayınlanacak ilk bölümde konakta büyük bir hazırlık vardır. Konağın sahibi Türkan Hanım’ın çocukları, torunları ve sevenleri Gökçe Şef’in hazırlayacağı sürpriz doğum günü pastasının merak etmektedirler. Dokunduğu her şeyi güzelleştiren ve Osmanlı Hanımı vasfını üzerinde taşıyan Türkan Hanım’ın doğum gününe herkes davetlidir.  Tatlı bir bahar sabahında sıcacık bir konakta Türkan Sultan’ın doğum günü için bir araya gelenler unutulmaz bir gün geçireceklerinden habersizdir. 14 Eylül Pazartesi saat 09.30’da “Türkan Hanım’ın Konağı” ailenizin kanalı TRT1’de. Keyifli seyirler.

11-09-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar