Hadise Evleniyor! Mehmet Dinçerler’den Evlilik Teklifi

Hadise Evleniyor! Mehmet Dinçerler’den Evlilik Teklifi
Şarkıcı Hadise işletmeci sevgilisi Mehmet Dinçerler ile evleniyor. Hadise’nin aldığı evlilik teklifi videosu sosyal medyayı salladı! Evlilik yüzüğünün fiyatı ise merak konusu…

Ünlü şarkıcı Hadise iş insanı sevgilisi Mehmet Dinçerler ile evleniyor. Uzun süredir paylaşımalarıyla ‘evlilik’ sinyali veren çift mutlu sona doğru bir adım atarak evleneceklerini ilan etti. Ünlü şarkıcı Hadise, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Mehmet Dinçerler’den, dün akşam evlilik teklifi aldı. Dinçerler’e ‘Evet’ yanıtını veren Hadise, sevgilisine sarılara kutladılar. Hadise mutlu anlarının videosunu, sosyal medya hesabından paylaştı. Mehmet Dinçer ile Hadise’nin evlilik teklifi ile ilgili detaylar…

 

Hadise ile Mehmet Dinçerler Evleniyor: 27 Nisan'da Nikah Masasına Oturacaklar!

Ünlü şarkıcı Hadise, iş insanı Mehmet Dinçerler ile geçtiğimiz aylarda aşk yaşamaya başlamıştı. Geçtiğimiz ekim ayında Dinçerler, annesi Nezihe Hanım ile sevgilisi Hadise’yi bir araya getirmişti. Birlikte Beşiktaş’ta bir İtalyan lokantasında tanışma yemeği yemişlerdi. Dinçerler’in annesi ile Hadise’nin iyi anlaştıkları öğrenilirken, bu buluşma ‘Nikah yolunda ilk büyük adım atıldı’ yorumlarına neden olmuştu.

Bir süredir birlikte olan ünlü çift mutlu birlikteliklerini evlilikle taçlandırma kararı aldı. Geçtiğimiz gece ise Mehmet Dinçerler, sevgilisi Hadise’ye evlenme teklifi yaptı. Evlilik teklifini kabul eden Hadise sevgilisiyle birbirlerine sarılıp öptükleri romantik anlarının videosunu ‘’Bizim bölümümüz şimdi başlıyor’’ notuyla paylaştı.

Mutluluğu yüzünden okunan çifte ünlü dostları başta olmak üzere tüm takipçilerinden beğeni ve tebrik mesajları yağdı. Hadise’nin paylaşımı kısa sürede yüz binlerce beğeni aldı. Güzel şarkıcının videosuna Seda Sayan, Burcu Esmersoy, Demet Şener gibi ünlü isimler de yorum yaptı.

37 yaşındaki şarkcının hayranları çok mutlu olduklarını ifade ederek, yıllardır ünlü şarkıcının bu anını hayal ettiklerini ve Hadise’nin bu mutluluğu sonuna kadar hak ettiğini ifade ettiler.

Hadise’nin Yüzüğünün Fiyatı Dudak Uçuklattı!

İş insanı Mehmet Dinçerler’in Hadise’ye evlilik teklifinde bulunurken hediye ettiği yüzüğünün fiyatı gündem oldu. Hadisenin tek taşı’nın fiyatı merak edildi. Yüzüğün fiyatı servet değerinde… Jager Diamond marka olan tek taşının 3.133.280.00 TL değerinde olduğu ortaya çıktı. Fiyatıyla dudakları uçuklatan tektaşa ise ‘Mehmet Dinçerler kesenin ağzını açmış’ yorumları yapıldı. 
Mehmet Dinçerler’in kolundaki saatin de değeri tam 3 milyon TL olduğu öğrenildi.


21-01-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar