Aşk Mantık İntikam 29. Bölüm İzle

Aşk Mantık İntikam 29. Bölüm İzle
Fox Tv'nin ilgiyle izlenen Aşk Mantık İntikam dizisinin başrollerinde Burcu Özberk ve İlhan Şen yer almaktadır. Yeni Bölümü yayınlanacak Aşk Mantık İntikam 29. Bölümü Canlı İzle

Fox Tv’nin cuma günlerine damgasını vuran romantik komedi dizisi Aşk Mantık İntikam 29. Yeni bölümü izleyicisiyle buluşuyor. Murat Öztürk’ün yönetmen koltuğunda oturduğu, Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal’ın kaleme aldığı dizi yeni bölümüyle ekranlarda olacak. No:9 Productions’un yapımını üstlendiği Aşk mantık İntikam dizisinin başrollerini İlhan Şen, Burcu Özberk, Burak Yörük ve Melisa Döngel paylaşırken dizide ayrıca Günay Karacaoğlu, Zeynep Kankonde, Süleyman Atanısev, Mehmet Korhan Fırat, Sevda Baş, Ceren Koç, Birgül Ulusoy, Tarık Şerbetçioğlu ve Mehmet Yılmaz gibi başarılı oyuncular da yer alıyor. Gerilim ve heyecan temposunun hız kesmediği Aşk Mantık İntikam’ın yeni bölümü bu akşam 20.00’da ekranlarda olacak. 29. Bölümü canlı full hd izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.



Aşk Mantık İntikam 29. Bölüm Canlı İzle

Güney Kore yapımı olan Cunning Single Lady dizisinden uyarlanmış romantik komedi türündeki Aşk Mantık İntikam dizisi bu akşam 29. Bölümü ile ekranlara gelecek.

Aşk Mantık İntikam 29. Bölümde Esra ve Ozan evlenmişlerdir. Aynı evde yaşayıp Atlas’a ve ailelerine mutlu bir çiftmiş gibi davranmaktadırlar...

Atlas Ozan’a hala baba dememektedir. Ozan ise olanlardan dolayı Esra’yı affedememiştir. Şirketin zor bir duruma düşmesi ikilinin tekrar sorunlarla beraber uğraşmasına neden olurken Esra ister istemez Ozan’dan etkilenmeye başlar.

Diğer yandan Ozan’la ilgili gizli bir ajandası olan Rüya, Ozan ve Esra’nın hayatına yavaş yavaş sızma planları yapmaktadır. Bu konuda ikilinin iyi niyetinden yararlanan Rüya planlarında başarılı olabilecek midir?

Aşk Mantık İntikam Son Bölümde Neler Olmuştu

Atlas’ın kendi oğlu olduğunu öğrenen Ozan, hayatının en büyük şaşkınlığını yaşamaktadır. Esra ile yüzleştiğinde oğlunu yıllardır kendisinden sakladığı için ona çok kızar. Esra ise son yaşananlardan sonra Çınar’ı terk ederek aile evine yerleşir. Atlas için oynamak zorunda kaldığı evlilik oyununu daha fazla sürdüremeyecektir ve bunun için boşanmaya karar verir. Esra boşanmakta ne kadar kararlı ise Çınar’da ayrılmamakta bir o kadar kararlıdır.

Öbür taraftan Mert tehlikesini savuşturmayı başaran Çağla, Ozan’ın içinde bulunduğu durumdan faydalanmaya çalışır ancak olaylar kendi aleyhine döner. Ozan’ın boşanma davasında yaptığı beklenmedik hamle ise herkesin hayatını kökten değiştirecektir.
Aşk Mantık İntikam bu akşam 29. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında.

21-01-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar