Hadise Kaan Yıldırım Bu Sefer Gerçekten Ayrıldı!

Hadise Kaan Yıldırım Bu Sefer Gerçekten Ayrıldı!
2020 yılının en büyük aşk bombalarından biri olan şarkıcı Hadise ile oyuncu Kaan Yıldırım ilişkisi sona erdi. İlişkinin bittiğini Hadise açıkladı!

Bu senenin en flaş aşk hikayesi olan ve sosyal medya ve magazin basının da hemen her gün konuşulan ve herkesin de takdirle karşıladığı şarkıcı Hadise ile oyuncu Kaan Yıldırım aşkında ne yazık ki sona gelindi. Daha önce de pek çok kez ayrıldılar ayrılıyorlar, barıştılar gibi haberlerin yapıldığı ancak her seferinde ikilinin birlikte olduklarına dair açıklama ya da fotoğrafla yalanlanan iddialar ne yazık ki bu sefer taraflardan biri olan Hadise tarafından duyuruldu. Şarkıcı Hadise sosyal medya hesabı üzerinden 2020 yılının en flaş aşkının bittini resmen duyurdu. Hızlı, tutkulu ve seviyeli bir şekilde yaşanan aşkta zaman zaman krizler yaşanmış ancak bu durum taraflarca atatılmıştı. Son olarak geçtiğimiz günlerde ikilinin ayrıldığı uzun uzun yazılmış ancak Kaan Yıldırım’ın ateş başında çekilmiş bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşmasıyla bu aşkın devam ettiği duyurulmuştu. Ancak ne yazık ki bu sefer sona gelindi. İşte detaylar!

Aşk Çok Güzel!

Hadise Kaan Yıldırım aşkında sona gelindi. Hızlı ve heyecanlı yaşanan aşkın sonunun evlilik olacağı tahminleri ve umutları ne yazık ki gerçek olmadı ve taraflar ayrılığa karar verdi. Tarafların ayrılığı bu sefer iddia olmaktan çıktı çünkü bu sefer açıklama şarkıcı Hadise’den geldi. Hadise sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak aşkın bittiğini duyurdu. Şarkıcı Hadise paylaşımında “Aşk çok güzel, her şey aşkla güzel… Herkesin yaşaması, yaşamaktan korkmaması gereken tek duygu. Ama bazen aşk olsa da olmuyor… Bu yüzden bu kararı almak ve sizinle paylaşmak istedim. Kaan Yıldırım ile yaşadığım ilişkiyi noktalandırmış bulunuyorum. Kendisine hayatında başarı ve mutluluk dilerim…” ifadelerini kullandı. Bu açıklama ile ikilinin uzun zamandır süren ilişkisi kesin bir şekilde bitmiş oldu.

Neler Olmuştu?

Şarkıcı Hadise ile oyuncu Kaan Yıldırım arasında yaşanılan aşk bu senenin başlarında yaşanmaya başladı ve ikilinin yaşadığı aşk yılın aşk bombası olarak nitelendirildi. İkili uzun bir süre bu ilişkiyi saklasa da bir süre sonra iddialar gerçek oldu ve ilişki ortaya çıktı. Ardından ikilinin birlikte çekilmiş fotoğrafları ve birbiriyle ilgili açıklaması sosyal medya ve magazin basınında yer almaya başladı. Birlikte tatil yapan çift en son aynı evde yaşamaya başladılar. Ancak Hadise’nin koronavirüs olduğu iddiası üzerine Kaan Yıldırım’ın evinden kendi evine taşınması üzerine ilişki üzerinde ayrılık iddiaları da yazılmaya başlandı. Hadise ve Kaan yıldırım’ın ayrıldıkları iddiaları yine geçtiğimiz hafta Kaan Yıldırım’ın sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafla yalanlandı. Ancak aradan çok zaman geçmeden bu sefer ayrılık haberini taraflardan şarkıcı Hadise sosyal medya hesabından duyurdu. Böylece Hadise Kaan Yıldırım aşkı sona ermiş oldu.

11-12-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar