Akrep 1. Bölüm İzle (İlk Bölüm)

Akrep 1. Bölüm İzle (İlk Bölüm)
Akrep 1. Bölüm İzle, İlk bölüm ile 11 Aralık Cuma günü yayınlanacak Akrep son bölüm full HD kalitesinde izlemek için detaylar haberimizde!

Akrep 1. Bölüm İzle; Düşmanını yok etmek için zehir enjekte ederken kendini de sokarak yok edebilen bir canlıdır akrep. Star Tv'nin 1441 Productions imzası ile 11 Aralık Cuma günü ilk bölümünü yayınlayacağı Akrep dizisi gündeme bomba gibi düşmeye hazırlanıyor. Oyuncuları, yönetmeni, ve çekildiği sahneleri ile iddialı bir dizi olarak yayın hayatına başlayacak dizide bu akşam Demet Akbağ, Evrim Alasya, Yusuf Çim ve Başak Daşman'ın başarılarına ev sahipliği yapcağız. 

Dizinin ilk bölümün her yerde arandığını söylemek isteriz. Diziyi merak eden ve arama motorlarına Demet Akbağ'ın yeni dizisi yazarak, usta oyunculuğunun uzun süredir ilk defa dizi sahnelerinde görecek izleyicilerin 'Akrep 1. Bölüm İzle' ve 'Akrep son bölüm ful Hd kalitesinde izle' haberlerini arıyor. Akrep dizisi için canlı yayın linkini bulabileceğiniz bir haber ve yayın linkini sizler için hazırladık. İşte detaylar. . .

AKREP 1. BÖLÜM İZLE - 11 ARALIK CUMA

Star Tv'nin cuma akşamlarını taçlandıran yeni dizisi Akrep 11 Aralık Cuma günü ilk bölüm ile seyirci karşısına çıkıyor. Başrollerinde Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy, Yusuf Çim, Aslı Melisa Uzun, Beril Pozam, Demet Gül, Esila Umut, Taha Baran Özbek, Müge Su Şahin, Ahsen Türkyılmaz'ın yer aldığı diziyi Gökçen Usta yönetmenliğinde Erkan Birgören tarafından kaleme alınıyor. 1441 Producsiyon imzası ile seyirci karşısına çıkan Akrep 1. bölüm izlemek için canlı yukarıdaki bağlantı linkine tıklayabilirsiniz. 

AKREP İLK BÖLÜM ÖZETİ

Dizinin ilk bölümünde bu akşam, Perihan kendine sevmese de kızının kocası ve torunlarının babası olan damadı Fikret ile çabalayarak ve kazanarak rahat bir hayat inşa eder.  Geçmişind bıraktıkları yüzünden katılaşmış kişiliğe sahip Perihan geçmişin kirlerinin bugun paçasına yapışacağından habersizdir. Yıllar önce 1 yaşında bıraktığı kızı Ferda'nın üzerine bir çocuğu daha dünyaya gelmiştir. Berna. Ferda'yı bırakmış bırakmasına ancak Berna'ya ona vermediği tüm çocukluğu maddi ve manevi desteği sağlamıştır. Öyleki torunları ne ve damasına bile.

Ferda ise annesine duyduğu kin ve öfkeyi dünyayı onun başına yıkmak için 40 yıl sonra çıka gelir. Bir kasırga bir tufan olacaktır hayatlarında. Ferda Berna'nın önce kocasının aklını başından almış şimdie Berna'nın canını alacaktır. Üstelik tüm olup biteni gören bir çift göz varken. Akrebin zehri bu kez kimi öldürecektir?

11-12-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar