Hadise sahne kıyafetlerine tam anlamıyla bir servet ödemiş!

Hadise sahne kıyafetlerine tam anlamıyla bir servet ödemiş!
Türkiye'nin en gözde kadın sanatçılarından Hadise'nin son zamanlarda giydiği kıyafetlerle göz dolduruyor. İşte Hadise'nin o kıyafetler için ödediği servet değerindeki para..

Dünyaca ünlü sanatçı Hadise son zamanların kıyafetleri ile en çok konuşulan isimi olmayı başarıyor. Her giydiği olay olan sanatçının kıyafetlerine ödediği ücrette dudak uçuklatıyor. Pahalı kıyafetlerin sahibi Hadise'nin Ocak ayından bu yana giydiği kıyafetlerin toplam fiyatı duyanları şaşkına çevirdi. İşte Hadise sahne kıyafetleri için ödediği servet..

Servet değerindeki kıyafetler

Güzelliğinin yanı sıra cesur pozları ile de dikkatleri üzerine çeken Hadise, dünyaca ünlü markaların kıyafetlerini giymekten bir an olsun vazgeçmiyor. Giydiği kıyafetler ile ağızları açıkta bırakan Hadise, yine farkını ortaya koydu. Son günlerde giydiği kıyafetler sosyal medyada en çok konuşulanlar arasındaydı. Seksi ve güzel sanatçının 9 Ocak 2020 tarihinden bu yana yer aldığı televizyon programı O Ses Türkiye ve sahne aldığı konserlerde giydiği kıyafetlerin fiyatı ağızları açıkta bıraktı. Yaklaşık bir ay boyunca giydiği kıyafetlerin sayısı toplam 12 oldu. Bu 12 ayrı kıyafetlerin Fendi ve Gucci  markaları olduğu ortaya çıktı. Dünyaca ünlü Gucci ve Fendi markalarını tercih eden Hadise, bu kıyafetler için servet ödedi. Hadise, program ve konserlerde göstermiş olduğu şıklık uğruna kesenin sonuna kadar açtı. 

9 Ocak'ta giydiği Fendi kıyafetine toplam 36 bin TL

Hadise kesenin ağızını açtı

Ünlü şarkıcı Hadise’nin geçen günlerde TV8 ekranlarının fenomen ses yarışması O Ses Türkiye'de giydiği göğüs dekolteli kıyafeti magazin dünyasının gündemine bomba gibi düşmüştü. Kıyafetleri ile sosyal medyayı sallayan güzel şarkıcı Hadise son dönemde giydiği kıyafetlere servet değerinde bir ücret ödedi. 9 Ocak 2020 tarihinden bu yana giydiği Gucci ve Fendi markalara ödediği toplam fiyatı dudak uçuklattı. Tüm bunların yanı sıra seksi ve güzel şarkıcı Hadise, son olarak TV8'in ses yarışması O Ses Türkiye ve sahne aldığı konserlerde giydiği kıyafetlere toplamda 250 bin TL ödedi. Hadise'nin bu kıyafetlere ödediği para duyanları şoke etti. Dudak uçuklatan bu fiyatların yanı sıra Hadise’nin en ucuz kostümü ise 22 Ocak’ta giydiği şort ve etek oldu. Şarkıcının, bu kostüm için 908 lira ödediği öğrenildi. 

9 OCAK - 36 BİN LİRA

9 ŞUBAT - 13 BİN TL

10 ŞUBAT 12 BİN TL

11-02-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler