Aysel Gürel Filmi’nin Başrol Oyuncusu Çok Tanıdık Bir İsim Oldu!

Aysel Gürel Filmi’nin Başrol Oyuncusu Çok Tanıdık Bir İsim Oldu!
Usta söz yazarı Aysel Gürel'in hayatı film oluyor. Kızları Mehtap Ar ve Müjde Ar tarafından hazırlıkları başlayan filmin baş rolünde Aysel Gürel'i kızı Müjde Ar oynayacak!

Türk Sinemasında son günlerde çekilmeye başlanan biyografi filmlerine bir yenisi daha eklenmek üzere. Türk müziğinin usta söz yazarlarından olan ve aynı zamanda Müjde Ar ve Mektap Ar’ın annesi olan Söz Yazarı Aysel Gürel’in hayatının film olacağı açıklandı. 12 yıl önce vefat eden Aysel Gürel geçtiğimiz günlerde 91. Doğum gününde ailesi ve yakınlarıyla Beşiktaş Pazarı’nda anıldı. Aysel Gürel’in kızı Mehtap Ar ve torunu Söz’ün katıldığı anma töreninde sorulara cevap veren Mehtap Ar annesinin hayatının film olacağını açıkladı. Törende her zaman ki gibi çay ve simit servisi yapılırken Mehtap ar ablası Müjde Ar’ın annesinin filmiyle ilgili çalışmalara başladığını açıkladı.

Aysel Gürel’in Hayatı Film Oluyor!

Bir dönemin Türk Müziğine damga vuran isimlerinden usta söz yazarı Aysel Gürel’in hayatı film oluyor. Usta söz yazarı bundan 12 yıl önce vefat etmişti. Aysel Gürel’in doğum günleri ise ölümüne rağmen kızları tarafından her yıl aksatmadan kutlanılıyor. Son olarak geçtiğimiz günlerde 91. Doğum gününün kutlandığı söz yazarının kızları Mehtap Ar ve Müjde Ar annelerinin hayatını film yapmak için çalışmalara başladı. Mehtap Ar ablasının sağlık sorunları nedeniyle katılamadığı kutlamada film projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Ablası Müjde Ar’ın hazırlıklarını sürdürdüğü filmde sürpriz bir şekilde annesini canlandıracak oyuncunun da adını açıkladı.

Müjde Ar Annesi Aysel Gürel’i Canlandıracak!

Hayatının film olacağı açıklanan Aysel Gürel’in filmi için hazırlıklar başlarken bomba açıklamalar da peş peşe geldi. Söz yazarının küçük kızı Mehtap Ar konuyla ilgi konuşurken “Ablamda diş problemi var. Bugün gelemedi. Ama kendisi annemin yaşamını konu eden film üzerine çalışıyor. Film Aysel Gürel’in hayatını konu edecek, ablam da bende film de oynuyoruz. Ablam iki rolde olacak, birinci rolde annemiz Aysel Gürel’i, diğer rolde de kendisini oynayacak. Ben de kendimi oynayacağım” açıklamasını yaptı. Böylece usta söz yazarının hayatının anlatılacağı filmde Aysel Gürel’i kızı Müjde Ar’ın oynayacağı kesinleşmiş oldu. 17 Şubat 2008 yılında vefat eden söz yazarı Aysel Gürel her yıl hem doğum hem de ölüm yıldönümlerinde kızları tarafından anılıyor. 17 Şubat tarihinde de 12. Ölüm yıldönümünde anılacak olan Aysel Gürel yaşadığı zamanlar oldukça ses getiren isimlerden biriydi.

10-02-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar