Hadise ve Mehmet Dinçerler ölümden döndü

Hadise ve Mehmet Dinçerler ölümden döndü
Ünlü şarkıcı Hadise ve sevgilisi Mehmet Dinçerler trafik kazası geçirdi. Ölümden dönen Hadise kazanın şokuyla baygınlık geçirdi. İşte kaza ile ilgili tüm detaylar…

Hadise ve sevgilisi Mehmet Dinçerler tatil için gittikleri Çeşme'den dönerken feci bir tarfik kazası geçirdi. Hadise yaz aylarında Mehmet Dinçerler ile aşk yaşamaya başlamıştı. Magazin dünyasının da yakından tanıdığı çift ölümden döndü. İzmir Çeşme'ye tatile giden ünlü çift dönüş yolunda kötü bir kaza geçirdi. Mehmet Dinçerler'in kullandığı araç büyük hasar alırken ünlü çift kazayı yara almadan atlattı. Kazanın şokunu yaşayan Hadise ise baygınlık geçirdi. Snop Magazin'in haberine göre korkudan bayılan Hadise uzun süre kendine gelemedi.

Hadise ve Mehmet Dinçerler büyük bir kaza atlattı

Tatil için gittikleri Çeşme'den dönerken büyük bir kaza atlatan Hadise ve Mehmet Dinçerler kabus yaşadı. İki günlük bir kaçamak yapan çiftin tatil dönüşü büyük bir şok yaşamalarına neden oldu. İş insanı Mehmet Dinçerler'in kullandığı otomobilin ön lastiklerinden biri seyir halindeyken patladı. Dinçerler, direksiyon hakimiyetini kaybedince araç sağa sola çarpmaya başladı. Bu çarpmalar sonrasında ancak durabilen araç büyük hasar alırken ünlü çift kazayı kıl payı atlattı. Yaşanan dehşet dolu dakikalarda şarkıcı Hadise ise şoka girdi ve baygınlık geçirdi. Uzun süre kendine gelemeyen Hadise ve Mehmet Dinçerler'in yardımına polis koştu. İddialara göre aracı görenler, ünlü çiftin kazadan yara almadan kurtulmasına şaşırdı. Ünlü çift büyük bir kazayı ucuz atlattı. Mehmet Dinçerler'in kullandığı araç ise büyük hasar aldı.

Hadise baygınlık geçirdi

Hadise ve Mehmet Dinçerler'in kısa tatili büyük bir kazayla sonlandı. İstanbul'a gelmek için yola çıkan çift büyük bir kaza geçirdi. Kazanın ardından yapılan müdahaleler sonrası Hadise ve Mehmet Dinçerler başka bir araçla İstanbul'a döndü. Yaz aylarında başlayan ilişkileri ile sık sık gündeme gelen ünlü çift bu kez üzücü bir olayla gündeme geldi. Hadise ve Mehmet Dinçerler büyük bir kazayı hafif atlattı. Araçlarının büyük hasar aldığı kazadan yara almadan kurtulan çift İstanbul'a döndü. Hadise'nin baygınlık geçirdiği kaza haberi ise herkesi endişelendirmişti.

30-11-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar