Masumlar Apartmanı'nın yayın saati mi değişti? İşte o yeni gelişme!

Masumlar Apartmanı'nın yayın saati mi değişti? İşte o yeni gelişme!
Masumlar Apartmanı dizisi takipçilerinin dikkatini çeken önemli bir gelişme yaşandı. Masumlar Apartmanı 49. bölümün yayın saati mi değişti? İşte o yeni gelişme!

Ekranın en çok izlenen dizisi Masumlar Apartmanı'nın yayın saati ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. TRT kurumsal hesabından yapılan paylaşımda Masumlar Apartmanı 49. Bölümün özetsiz yayınlanacağı açıklandı. Özetsiz yeni bölümü izlemek isteyenlerin saat 20.00'da ekran başında olması gerekiyor. Farklı senaryosu ve sevilen oyuncuları ile dikkat çeken Masumlar Apartmanı bu hafta 49. Bölümle ekranda olacak. Yeni gelişmelerin yaşanacağı Masumlar Apartmanı 49. Bölüm izlemek isteyenlerin özetsiz yayınlanacak bölümü kaçırmaması için tam yayın saatinde ekran başında olması gerekiyor.

Masumlar Apartmanı saat kaçta?

TRT1'de yayınlanan OGM Picture imzalı Masumlar Apartmanı dizisi iki sezondur salı akşamlarının en çok izlenen yapımı oluyor. Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Uğur Uzuner, Aslıhan Gürbüz gibi başarılı oyuncuların olduğu Masumlar Apartmanı bu hafta da özetsiz yayınlanacak. Daha önce de milli maçlar nedeniyle yayın saatlerinde değişikliğe giden TRT, bu akşam yayınlanacak özel bir program için yayın planlamasını yeniledi. Masumlar Apartmanı 49. Bölüm bu akşam saat 20.00'da özetsiz olarak ekrana gelecek. Masumlar Apartmanı'nın yayın saati saat 22.00'da yayınlanacak Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan'ın ortak yayın programına göre güncellendi.

Masumlar Apartmanı 49. Bölüm özetsiz yayınlanacak

Masumlar Apartmanı 49. bölüm 30 Kasım Salı akşamı ekrana geliyor. Masumlar Apartmanı 49. Bölüm izlemek isteyenler internet aramaları yapmaya devam ediyor. Sevilen dizi Masumlar Apartmanı son bölüm izlemek isteyenlerin tam yayın saatinde ekran başında olması gerekiyor. Masumlar Apartmanı 49. Bölüm özetsiz olarak bu akşam saat 20.00'da ekrana gelecek. TRT1 ortak yayını nedeniyle Masumlar Apartmanı yayın saatlerinde güncellemeye gidildi. Han, Safiye, Gülben, Neriman kardeşlerin hikayesi yeni bölümde ekrana gelmeye devam ediyor. Sevilen dizinin yeni bölümü ise yine herkesi derinden etkileyecek sahnelerle geliyor. Masumlar Apartmanı 49. Bölüm izlemek isteyenler, dizinin özetsiz olarak ekrana geleceği haberlerini takip ediyor. Masumlar Apartmanı 49. Bölüm bu akşam saat 20.00'da TRT1 ekranında özetsiz olarak seyirciyle buluşacak. İyi seyirler…

30-11-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar